KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@senendeksi başarımın sırrı maybelline beni bunlar kesmiyor aleste de 20 dk kala çıkmıştım
-
@genclerbirlikli linç is coming:)))
-
Arkadaşlar benim gözümde bu sınav şaibeli bir hal aldı artık sesimizi cikaralim biraz.iki gündür anamdan emdigim süt resmen burnumdan geldi ne süre yetiyor ne başka bişey. Acaip acaip sorular her 50 dakikada bir degisen kitapciklar yetmeyen süreler artık birinin ösymye dur demesi lazim. Insanlarin hayalleriyle bu kadarda oynanmaz.
-
@bombiksmori KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
@genclerbirlikli linç is coming:)))
Eksi butonu olsaydı en az 50 eksi alırdı.
-
@aycan valla ya oh dedim şu an sınav sürecinde en çok bu ani seviyorum
-
@genclerbirlikli hocam sen az ötede oyna hadi seni oyuna almiyoz
-
Muhasebedeki geçmiş yıl zararı yazılması ne gereğidir diye öncullu soru vardı. Öncullerde oz kaynak , gelir tablosu, yabancı kaynak ilkesi diyordu neydi cevap
-
@bombiksmori linç gelecekse iibflilerden gelsin hocam
-
Bu istatistiğin torpili nedir böyle!! Hem bizim alanlardan alım açılıyor hemde rahat rahat çözsün ler diye fazla vakit veriliyor nedir bu ayrıcalık!!
-
@abba10 45 dakika 20 soru cozup son 5 dakika denince 6soru cozen bir ben vardi muhasebede. Sonra istatistikte uyuduk noldu hos mu oldu niye ayri kitapcik yapildi ne mana ben birinden sure artirip baska bisey cozucem belki
-
@genclerbirlikli siz yine de çok şeyapmayın:)
-
Ramazanın birinci ikinci gününe sınav koyan anlayışı kınıyorum...
-
@senendeksi sadece özkaynak yaptım ben onu özkaynağın tanımıydı zaten ama diğerlerini bilmiyorum, ondan emin olduğum için tek onu işaretledim.
-
arkadaşlar bu facia sınavdan sonra konuşulması gereken tek şey kaç nete kaç puan gelecek. Önceki sınavlara kıyasla 90 puan için kaç net gerekir böyle zor bi sınavda
-
Nasıl gerginsem artık her dokunduğum metal yüzeyden elektrik çarpıyor
-
@butceacigi hızlı çözeyim derken de ; ne işaretledim ki mi acaba mı noluyor la hayır hayır senin kurun dönemin sonu mu bence sen değilsin tamam diğer soru oh Süre bitti kapanış
-
Osym senden nefret ediyorum
Ne bileyim, her sey hukuk ve maliyeme bagli. Neyse bir sure en azindan aileme ve arkadaslarima vakit ayirabilcem, icime sine sine kitap okuyabilce
. Sinav donemi boyunca evde is gucte yapmiyodum simdi babam acisini cikartcak gibi hahahahnormal hayata donuss️
Ama osymnin sitesinden ankete hepimiz katilim,en azindan seneye degissin bu sacma sistem -
20 Hukuk-Maliye
15 İktisat-Muhasebe
75 GK-GY ne olur, kurtarır mı? -
@Mehmet-Muzaffer kurtarır
-
Zorrrrrla istatistik çözdüren sınav yapmışlar -_-
Doğrusal regresyon analizinde bağımsız değişken x, bağımlı değişkenin y olduğu durumda aşağıdakilerden hangisi eğimi ifade eder?
Tablo verilmiş hasta-riskli olanların sayıları şeklinde, hasta olmayıp risk taşıyanlar hasta olup risk taşıyanların kaç katıdır? Şeklinde uzuyordu.