KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Istatistikte baktim bisey yapamiyorum, gozlerimi kapadim, actim ilk geleni isaretledom Bu yontemle bakalim kac dogru gelcek heheheh
-
Arkadaşlar büyük geçmiş olsun istatistik sinavinda kac nete kac puan gelir analizini yaptım. Benim tahminim p3 75 puan civari ve alandan 71-75 arasi nete 80-81 puan gelir düşüncesindeyim
-
@Hayatım-Sınav ilki için x deki yüzde değişim y de ne kadar değişim yapar dedim. İkincisi ise 3.83 mü de vardı o dedim. Durdukça istatistik alanım gibi gelmeye başladı
-
@V_FoR_VendettA ösym aracılığıyla devlet açık ve net kamuya personel alınmak istenmiyor sınav da zıkkım gibi parası da yüksek sınavın,özel sektör gibi seçenekler var akademik ilerleme var onlara yönelin diyor bugünkü aklım olsa ben de öyle yapardım gerçekten bir daha girmeyeceğim KPSS e bukadar da net söylüyorum.
-
@V_FoR_VendettA kardeşim dur diyecek insanlar bizleriz, ama kimsenin sesi çıkmıyor ki, para konusunda olduğu gbi 2 gün bastırsak geri adım attırırız ama bizde milletçe tepki gösterme ruhu yok, dün polisle kavga ettim okula girerken, adamların kendileri soruları çaldı servis etti kabahattli yüzde yüz ösym, sanki biz kabahatliymişiz gbi acı çekiyorz, bilet ev anahtarı bile gelmiyor, çapsızlar ztn ev anahtarından kopya çekecek kapasitem olsa bu sınavda ne işim var.
-
ortalama bir iibf'li istatistik bölümünde 3 soru işaretleyebilirdi.
İlki ortalama medyan sorusu ki cevabı 27-27 olacaktı.
İkincisi risk altındakilerin hasta olma ihtimali risk altında olmayanların kaç katıdır sorusu ki cevabını bulamadım 3,1 ile 3,5 arasında gidip geldim ve 3,1 yaptım.
Üçüncü soru ise bağımsız değişken, bağımlı değişken sorusuydu. Daha başka soru çözen varsa saygı duyarım. -
Hasta sorusunu yapan arkadaşlar nasıl yaptınız?
21/27 = A x 22/73'ten 3,3 buldum bir baktım şıklarda yok. -
@Mehmet-Muzaffer kurtarır bence
-
Valla istatistik te 15 soruyu d a e 5 er tane optige isaretledim geçtim kitapcigada isaretledim muhasebe den sonra lanet olsun dedim ya bizim sınıfta horlayan vardı bağırmak istedim abi kalk napıyon kafan mi güzel dicedim ya
-
@ddguy Benim dünkü sınavda yaşadıklarım gelmiş başına Bende çığlık atacaktım artık gözetmen uyarmıyordu hiç en sonunda uyarmıştı.
-
İstatistik değil de Ekonometri yapsalardı daha güzel olurdu.
-
İstatistikte bir soru vardı kareli daireli bir soruydu cevap pi sayısı bölü 8 miydi
-
@iyimser16 hocam su son kisminda bi kahkaha attim️ Aynen anahtarla kopya cekebilcek olsak bunda ne isimiz var
-
@iyimser16 kesinlikle katılıyorum bi öğretmenler kadar örgütlenemiyoruz böyle oluncada sırtımıza bindikçe biniyolar. Artik organize olmamiz lazim eger olmazsak yarin bidaha sistem değiştirdik her teste 40 dakika sure veriyoruz diyecekler. Dedigin gibi sorulari servis edenler o makamlara haksiz yere oturanlarin ceremesini biz cekiyoruz. Ben ne gerekiyorsa nasil bi orgutlenme yapilmasi gerekiyosa her türlü destegi vermeye hazırım. Artık yeter. Insanların hayalleri ile yapboz oynar gibi kimsenin oynamaya hakki yok
-
@ddguy süre yüzünden yapamadığım 9 muhasebe sorusunun şokundayım hala
-
@guyan-gelmiş alan derken hangi dersler dahil?
-
@ekolaw iktisat maliye muh hukuk p.48 puani
-
@Ülkü 1/16 herhalde
-
@ali27 Nasıl çözdünüz
-
İstatistikte kare içinde çembere hedef alma ihtimalini soruyordu en kolayı o değil miydi pi bölü 16 buldum