KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
İstatistik sınavında aklıma askerde nöbet tuttuğum anlar geldi
-
böyle aptal bi ölçme sınavı olamaz, aptallar süreyi 50 dk veriyorsan daha pratik çözülebilecek görüş isteyen sorular koy, şayet bu kdr işlem yaptıracaksan süreyi 15-20 dk daha fazla ver işlem yapabilen yapamayan ortaya çıksın, şimdi bu ösym muhasbedeki bu tarzıyla neyi ÖLÇTÜ??Birisi bana açıklasın, 15 dk daha olsa en az 5-6 soru daha yapardım, bu soruları hazırlayana, ver bu tarz soruları 50 dk"de yetiştiremez, çnkü işlemler ciddi vakit alıyor. İktisat kazıktı patladık, muhasebede süreden patladık, hukuk idari hakimlikten bile zordu deniyor belki biraz geçen seneden dolayı ehven geliyor insanlara, bi elle tutulur gk/gy ve maliye yapabildi insanlar, puanlar nasıl şekillenecek, seneye guy, vmy, sgk vb"de puanlar nerelere düşecek merakla bekliyorum.
-
@2016mağduru yaa cok mantıklı hic aklıma gelmedi sorulari sıraya yazmak gelmişti ama bu gelmedi bravo
-
@iyimser16 kitapciklari neden ayırdıklarini hala anlayabilmiş degilim
-
osym bizi uckagita yoneltiyor sure dolduktan sonra ilgili kitapcigi aliyorlar ama optik bizde. takildigi soruyu hatirlayan yine de degisiklik, isaretleme vs yapabilir.
uyguladiklari sistemin acigi var.
-
@iyimser16 hahah eyvallah. Cidden dediğim gibi oldu trollük yapmıyorum denemelerde filan baya zaman kalıyordu zaten. İnşallah herkese güzel gelir sonuçlar.
-
@Kullanıcıadi istatistikten düşünmek için çok zamanım olduğu için oturup ciddi ciddi."Yapamadığın 2-3 soruyu ya ezberleseydin ya sıraya karalasaydı"
Ama muhasebenin azametinden kur hesaplamaktan ona fırsat kalmadı
Hemen herkes aynı sanırım bende 35 tane işaretledim. Hayırlısı hakkımızda -
@sbf12345 o ztn tüm delilikti kitapçık dağıt karekod doldur, @2016mağduru aman kardeşim dur yaa eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme bide onu tc kimlik nonu 9 defa işaretlemeyelim. Bence en iyisi bu kpss alan sınavını kaldırsınlar
-
moderatorden kullanici adimin 2017 magduru olarak degismesini rica ediyorum
-
Yeni bi uygulama baslatiyorum 30 üstü yapıp yetişmedi diyene kürekle vurcam
-
@karakalpaklı @köyün-ağası @miss-smith @aycan @bombiksmori gelin de geyik yapalım hadi @TugayÇ @turkkızı @iyimser16 saygılı sevgili dostlar buyrun piste
-
Muhasebede denetim sorusunun cevabı neydi dostlar
-
@genclerbirlikli sizi ayakta alkışlıyorum. Bu başarınızın sırrı nedir? Ayrıca bu kpss sınavında harcanıyorsunuz.
-
@Kullanıcıadi bence salı günü aciklanir
-
@ddguy yettim uleyn ne kadar tuhaf bi sene oldu bu yil ya ne kurumlardan ne de osymden yuzumuz güldü. Ama hepimizde bi ohh be oldu kabul edelim bunu kutlamak lazım
-
@ddguy ben sınava girmedim ya o yüzden uzaktan sizi izliyodum sadece:)
-
Hangisi zorunlu defterden değildir cevap neydi
-
Sonuçlar 16 haziranda açıklanacak yazıyordu ösym takviminde inşallah gecikmez olan oldu artık sadece sonuç görmek istiyorum
-
@iyimser16 KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
böyle aptal bi ölçme sınavı olamaz, aptallar süreyi 50 dk veriyorsan daha pratik çözülebilecek görüş isteyen sorular koy, şayet bu kdr işlem yaptıracaksan süreyi 15-20 dk daha fazla ver işlem yapabilen yapamayan ortaya çıksın, şimdi bu ösym muhasbedeki bu tarzıyla neyi ÖLÇTÜ??Birisi bana açıklasın, 15 dk daha olsa en az 5-6 soru daha yapardım, bu soruları hazırlayana, ver bu tarz soruları 50 dk"de yetiştiremez, çnkü işlemler ciddi vakit alıyor. İktisat kazıktı patladık, muhasebede süreden patladık, hukuk idari hakimlikten bile zordu deniyor belki biraz geçen seneden dolayı ehven geliyor insanlara, bi elle tutulur gk/gy ve maliye yapabildi insanlar, puanlar nasıl şekillenecek, seneye guy, vmy, sgk vb"de puanlar nerelere düşecek merakla bekliyorum.
Osym bizi windows10 işletim sistemli,ultra ultra mega zekalı robotik insanımsı yaratık zannettiğinden doğal böyle soru sorması.
-
Muhasebede süre dışında ben baya işin içinden çıkamadım seçmece kolay sorulara odaklandım ,kolay diyene de ekstra ayarım:D