Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@faster12 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
hizmet tarım sanayi
İstihdam edilenlerin %18,9’u tarım, %19,1’i sanayi, %7,8’i inşaat, %54,3’ü ise hizmetler sektöründe yer aldı.
tüik den alıntı hocam. -
Selamlar, her hangi bir malumatla ya da gecmis yil bilgilerine dayali olarak yazili sonuc aciklama tarihi ve mulakat tarihi hakkinda tahmini olan??
-
@best_effort hocam anadolu üniversitesinin yaptığı sınavlar genelde 3-4 hafta içinde açıklanıyor ama açıklanma durumu biraz da bankanın inisiyatifinde
-
Pazar sabah sınavına toplam 850 kişi civarı İnsan girmiş olabilir. Optik formun köşesinde yazıyordu dikkat ettiyseniz
-
@gariban-guy o kadar az değildir sanmam
-
@omertugay optikler sıralıydı öndeki arkadaki yandaki falan 300/850
301/850 şeklinde gidiyordu -
@gariban-guy o sadece sınava girdiğin binadaki optik sayısı olabilir
-
Bu sınavda standart sapma var mı ? Her soru 1 puan mı olarak değerlendirilecek ? Bilgisi olan arkadaşlar var mı?
-
@omertugay her soru 1 puan sapma yok
-
@faster12 dostum dediğin gibi , katılıyorumm , yani ihtiyacım olan cevap tam olarak buydu , tebrikler
-
@gariban-guy whose olması için bence aims at buildings ' denn sonra am is are olmalıydı , orada ben 'aims at ' fiil diye düşündüm, ve which yaptım
-
@apocoban28 Böyle saçma soru mu olur ya 0.2 ile siralama degisiyo bende hizmetler tarim sanayi yaptim yanlis mi simdi hocam inanmak istemiyorum
-
yeminli mali müşavir mi serbest muhasebeci mali müşavir mi
-
kanun önünde eşitlik mi ölçülülük mü
-
@Bosgezen hocam bu sene kitapları okurken hatırladığım sanayinin sonunda tarımı yakalamış olduğuydu , bende buna güvenerek sanayiyi tarımdan öne çektim , eğer tüik yalan söylemiyorsa cevap dediğim gibi ama anadolu üniversitesi tutup da tarımı öne alır ona bişi diyemem.
-
@apocoban28 Eyvallah hocam hayirlisi olsun artik yapcak bisey yok tabi
-
@AdemSimit kanun önünde eşitlik
-
@Bosgezen soru neydi acaba?
-
Arkadaslar anadolu universitesinin duzenledigi aof sinavlarinin optiklerinin okundugu birimde 5 donem calistim en son bu sene haziran'da final doneminde gorev aldim 1 milyon ogrencinin toplamda 3 milyon optigini 6 gunde okuduk. Hadi bu sinavda 50.000 basvuru olsun 50.000 optik 1 saatte okunur sisteme gecirilir. Benim anlamadigim banka neden hemen ilan etmiyor sonuclari
-
@huseyinay yeni trend bu hocam tüm kurumlar aynı zevk alıyorlar