Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Lex-fori en çok portföyü merak ediyorum.. ingilizceden başımız ağrımasa bari...
-
@AdemSimit serbest muhasebeci yaptim ben ama dogru mu bilmiyorum
-
@summer bence iç kontrolör olucaktı
-
ingilizcede converse işaretleyen oldu mu? diğer şıklar collaborate, deprive, pursued, simulate idi.
-
.... difficultly ye benzer bi soru vardı o ne olacaktı .
-
son sorum olsun muhasebeki dönem kredi faizi sorusu. ticari borç mu dönem gideri mi
-
@AdemSimit efficiently kardeşim. çevirisi konuşma kabiliyetiyle ilgiliydi
-
@pek12 kardo onu demiyorum difficulltan önce boşluk vardı bağlaç tarzında şıklar vardı .
-
@AdemSimit despite although olan mı acaba? cevap despite olacaktı
-
@pek12 anlatamadım kardeşim neyse çok birşey beklemiyorum zaten ingilizceden sağolasın yine de
-
@AdemSimit ben dönem gideri yaptım ama doğrusu böyle mi emin değilim
-
@hoyuelo 780. Finansman Gideri hesabı 7/A-7/B maliyet kalemlerinde yer alıyor. Dönem gideriyle arada kaldım ama o mantık işletme maliyeti yaptım ben de merak ediyorum.
-
Servis gorevlisi sinavina kac kisi girdi bilginiz var mi ? Kacla kapatir ve sinav nasildi sizce
-
@pek12 hocam valla tam hatirlayamiyorum ama yasalarin herkes icin ayni sekilde uygulanmasi gerektiginden flan bahsediyodu sanki
-
@gariban-guy Ben Gazi iibf de girdim benimkinde 1800 yazıyodu sadece Gazi iibf de 1800 kişi girmiş olabilir
-
@pek12 simulate yaptim ben
-
@faster12 bilmiyorum sizin cevabiniz dogru olabilir cevabi emin olarak yapmadim
-
@AdemSimit 780 finansman gideri borçlu 300 banka kredileri alacaklı kaydedilir, bu itibarla dönem gideridir. Dönem gideri doğru cevap arkadaşlar
-
@faster12 Yeminli Mali Müşavirler tutulmuş olan muhasebe kayıtlarını tasdikle görevlidir, Cevap YMM arkadaşlar
-
@huseyinay benim tahminim 18 ile 21 gün içinde açıklanır yine