Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@summer İstanbul yapmıştım Ankara'ymış doğru cevap.
-
3 esit parca sorusu 60 olmasi ferekiyo cevap
-
@Regista tesekkurler soruyu hatirlayamadigimdan tam kontrol edememistim
-
@summer aynen artık yıl vardı ben de 1800 yaptım müzenin cevanı sanırım Ankara idi
-
Ziraatin hisseleri nereye devredildi sorusu vardi cevabi hatirlamiyorum
-
@summer Varlık fonu
-
@kaptanbarbarossa ben de galiba oyle yaptim
-
Sanayi hizmet tarim diye bi soru vardi siralama
-
@summer. Siralama hizmet sanayi yarim degilmiydu
-
tecrübeli arkadaşlar sınavın zorluk kolaylık seviyesi ve alım sayısına göre katılımın kaçla kapatacağını düşünüyor acaba ?
-
@Lex-fori olabilir cevaptan emin degilim gelismekte olan ulke oldugumuzdan hizmet en cok degildir 2.siradadir diye dusundum ben ams sizin yaptiginizda olabilir diye dusunmustum
-
@AdemSimit halkbankta herkes fullemis gibi konusuyodu sonra yeterli basari saglanamadigi icin puanlari geri cekmislerdi mulakat icin.bence 74 75 mulakata kalmak icin yeter ama bilemiyorum girdigim sinavlatdan boyle dusundum cok kolay degildi bence gerci ben bu sefer hazirlanmadim sinava
-
@summer ben de 70 bandında döner diye düşünüyorum hocam daha kolay sınavlarda 75 leri anca görüyormuş duyduğuma göre
-
@Lex-fori hizmet tarım sanayi
-
@AdemSimit aynen oyle cok yuksek kapatmaz yani alincak kisi sayisi az ama genel kulturde beklenmeyen sorular vardi
-
@summer 65-70 arası olur . Halkbankasına bende girmiştim kolay deniyordu ama sonuçlar öyle olmadı .
-
Bu sinavin ingilizcesi halkbanka gore nasildi
-
Genelde katılım için sıralama konuşuluyor yatirim/portföy kaç olur acaba yatirim/portfoyden giren yok mu hiç burada
-
@bestof92. Ben yatrim portfoye girdim
-
@Lex-fori halkbanka göre biraz daha zor olabilir soru sayısını az olmasından kaynaklıdır .