Geceye Bir Şarkı Bırak
-
@möözun
yüzündeki bahar hiç solmasın. hep gül, güldükçe çiçekler çoğalsın bahçende. -
@paretowilfredo, içinde söyledi: Geceye Bir Şarkı Bırak
@möözun @fiscaldrag bu da benden başta siz iki güzel dosta, çınlattığınız kulaklarıma ve diğer dostlara gelsin o vakit;
Roman kahramanımızı anmadan olur muydu hiç?
-
-
-
@möözun Neemiş? Roman mı kahramanı o.O
-
@paretowilfredo :)) bu kadar bilmeniz yeterli. Biraz da gizem biz yaratalım :))
-
@möözun Vuu bu sert bir karşılık oldu. Oyle olsun madem bir gün hep birlikte tüm sırlari dökeriz çay eşliğinde bir masaya
-
Yalan da olsa zenginiz,
Bu bize yetiyor... -
-
-
@otuzyılsavaşı ve @paretowilfredo savcılığa hakkınızda halkı depresyona ve hüzne sürüklüyorlar diye şikayette bulunacağım, daha bismillah kalkar kalkmaz ağır ağır müzikler, şarkılar, türküler... Güne enerji ile başlayalım, geceyi böyle bağlayalım lütfen.
Bu da çok hareketli olacak ama bize şu an bu enerji lazım.
-
@agor
suçumu kabul ediyorum lakin ben henüz yatmamıştım @paretowilfredo hocam üst sınırdan ben ise alt sınırdan alırım :)) -
"Eğer ruhumuz karanlıkta kalırsa günahlar çıkar ortaya, suçlu günahı işleyen değil, karanlığı getirendir."
Victor Hugo
-
Filmin devamını heyecanla bekliyorum, ilk filmin müziği çok iyiydi, kapkaç haberleri falan azaldı, daha farklı soygun modelleri çıktı ama yine de hala bu ülkenin sorunu:
...Organize işler bunlar.
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli @Phoenix @maverick @genclerbirlikli biraz zaman kaldı, ondan sonra; kafa nereye biz oraya...
-
@agor neye zaman kaldı ben orayı kaçırdım sanki
-
@genclerbirlikli vakti gelince anlarsın.
-
@agor vakti gelince haber verirsin hocam
-
️
Kacmaz️️ @buseneatanıyorum
https://youtu.be/dnWvnGpP9ZM -
@1umut tabi ki kaçmaz
sen kalp ben kalp Sherlock Holmes
Ha bi' de Müge Anlı