SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Arkadaşlar yarın şehir dışından belge teslimine gideceğim de lütfen yardımcı olurmusunuz
Mal bildiriminde üzerime bişey yok eşim falanda yok kyk borcu ve gss borcu yazacazmı?
Birde ünvanı ve birimi ve görevi kısımlarına ne yazacaz? -
@tabularassa bir işte çalışıyorsan orada aldığın maaşının 5 katı kadarını geçen borç-mal varlığı varsa ya da en temizi 15.000 TL nin üzerinde bir borcun veya mal varlığın varsa onu yazmandır.
-
@tabularassa sadece gss ve kyk ise yazmana gerek yok hocam. Isim soyisim tarih imza alanini doldur, zarfa koy formu. Zarfin ustunede mal bildirim formu, isim-soyisim, tckn yaz. Zarfi kapattigin yerini imzala.
-
@sgkbıkkını teşekkür ederim
-
Ya hu o kadar uzadı ki süreciniz dostlar şu yoğun tempoda sizleri unuttum. Hakkınızı helal edin. Hayırlı uğurlu olsun hepinize, yedeklerle beraber ki iyi oldu bu rakamlar sevindirici bir tablo çıktı ortaya. Uzun beklediniz ancak değdi çok şükür.Allah utandırmasın görevlerinizde. Şimdiden kurumun mevzuatıyla alakadar olmaya başlayın sonra birden okuyunca çarpıyor insanı
-
@spinoza teşekkür ederim
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim. Sgk'de güvenlik soruşturmaları tahminen ne kadar sürer bilginiz var mı hocam?
-
@thepacemaker asil başlayan 2 arkadaşımdan birinin soruşturması 2 ay sürmüş diğerininki 3.5 ay sürmüş.
-
@sgkbıkkını Teşekkür ederim.
-
@sgkbıkkını arkadaslariniz onceden baska bir kurumda calisiyor muydu yoksa ilk atamalari mi?onceden baska bir kurumda calisan kisilerin sorusturmasi kisa surebilir diye dusunuyorum.
-
@umutsuz06 özel sektörde çalışıyorlardı.
-
Tum yedeklere sira gelmis cumleten hepinize hayirli olsun bize de nasip olur inşallah.. Bir sorum var dostlar bu alimda kacla kapatmisti puan ve siralama olarak cok uzun zaman oldu biliyorum belki hatirlayan vardir icinizde
-
arkadaslar yeni ilan gelecek deniliyor.ingilizce nasil olacak bilgisi olan var mı
-
cevap vermediginiz icin teşekkür ederim=)
-
@mağdurum hocam bu ilanda 60 idi sanirim aynisi olur.
-
Arkadaşlar tam olarak ne iş/görev yapıyoruz, birde kurumda yüksek lisans - doktora yapmak istersek nasıl oluyor acaba? Bilgisi olan var mı
-
Merhaba arkadaslar. Emniyet ziyareti/aramasi sonrasinda ortalama ne kadar zaman sonra tebligat geliyor? Bana dun emniyetten ulastilar. 16 Ekim'de belgeleri vermistim. Canakkale'de oldugum icin sanirim hizli oldu.
-
@spinoza hocam bana da bugün geldiler, bu soruşturmanın ilk aşamasıymış yani güvenlik soruşturma devam ediyor anladığım kadarıyla
-
@tabularassa hocam siz nerede ikamet ediyorsunuz ?
-
@beklemeci Konya, 18 ekimde belge teslim ettim, 3 kasımda evrak soruşturma yapanlara gelmiş