SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
-
3600 ek göstergeyi alamasak da sosyal denge tazminatı adı altında uzman yardımcılarına 700, uzmanlara 1000 TL daha fazla maaş verilmesi gerekir. Sonuçta İstanbuldaki uzmanla Erzurumdaki uzman ekonomik olarak denk değil
-
@Keymarsh ikisi de olur hocam. Bir çeko ağırlıklı olandan, iki normal yuzdelik puanlardan olur diye düşünüyorum. Bunu neden söylüyorum son sgk müfettişlik sınavında kullanılan üç puan türünde de muhasebe dersi var. Bir tanesinde kamu yönetimi var. Yeni puanlama sisteminden çeko ile birlikte muhasebe yok. Kurum cekoye verdiği ağırlığın daha fazlasını bu alandan muhasebeye vermiş. Hal böyle olunca iki tane puan türü olur. Bir tanesi çeko baskın veya çeko %20 olan puan türlerinden, bir diğeri de kamu ve muhasebe olan puan türlerinden.
-
@RootofAllEvil hocam mali hizmetler uzmanlığının bi avantajı var mı?Guya göre
-
@zenginmemur merkezde çalışanları maaş açısından daha iyiler örneğin 1/4 mhu 5000 TL maaş alır aynı derecedeki gu 4000 TL alıyor... Kimileri belediyelerde çalışıyor sosyal denge tazminatı da varsa yardımcılık döneminde yaklaşık 4000, uzmanlık döneminde 5000 TL ye yakın maaş alıyor... Gelelim bana göre en şanssız gruba üniversitelerde çalışanlar ne denge tazminatı var ne de merkezdekiler gibi maaşları yüksek üstüne üstlük tez hazırlama, 70 yds ve klasik usul yeterlik sınavı da cabası
-
@Antimülakat teşekkürler hocam, o zmn bu sene 2 defa kaçırdığım sınava nihayet gidebileceğim diye düşünüyorum
-
@JBSay surekli bir kamu calisani oldugunu vurgulamasan diyorum artik. Kamuyu beğenmiyorsan özel yolu sonuna kadar açık. Kimse sizi zorla calistirmiyor. Ayrica Kamu calisani mulakttta karşıma gelse sahsen eler gecerim .
-
@Mimar peki
-
@duranvarlık kardesim olur ole şeyler sende 2000 i duyunca heyecan yaptın tabi:) hayırlısı ya 2000 degil 20 de alsa razıyım yeter ki alsın. Ama insaallah diger arkadaslarim icin 2000 alınsın isterim
-
-
@zenginmemur SGK TEFTİŞ 2000 Kişi içinde söyledi:
Bnce sen tam bilmiyosun.Peki vergi dairesi müdürü niye müfettiş yapılmadı.Devlet gelir uzmanı ne oluyo biliyomusn onlar niye 3600 alıyo sen bunları bil sonra yaz.Vergi denetmenliği gelir uzmanları önceden aynı sınavla alınırdı
İlginç olan arkadaş cevap vermiş hala uzatıyorsun, vergi denetmenleri müfettiş oldu hatta devamında milli emlak denetmenleri bırak müfettiş olmayı birde uzmanlık ünvanına düşürdüler...Bilmeden biliyormuş gibi yorum yapmayalım burada..
-
@pow3rtech SGK TEFTİŞ 2000 Kişi içinde söyledi:
@mov yoo estagfullah ben müfettiş değilim. Sadece empati kurdum. Müfettiş dilinden yazdım. Bende 2016 kpss'ye girdim. Çeko, işletme bende bilmiyorum. Ama müfettişlik sınavına girdim. Sadece sgk ve rekabet sınavlarını kazanamadım. Bu yıl kazanmış olduğum 6 tane sınav var( Sayıştay, gümrük, vakıflar müd., bddk, halkbank, guy). Yani demem o ki kazanan kazanıyor. Kendime bakıyorum, birde sgk denetmeni olan arkadaşlarıma bakıyorum. En içten ve samimi duygularımla söylüyorum ki sosyal güvenlik alanında çalışmak istiyordum. Ama şimdi bakıyorum. Bu mülakatta torpille giren adamlar, sonra müfettişte olursa. Müfettiş olduktan sonra yarın birgün önemli konuları da sırf isim yapmak adına kendilerine görev olarak alabilirler. Ben buna engel olabilir miyim? Hayır. Eğer bu düzenleme olursa sosyal güvenlik alanında çalışmak ister miyim? Hayır. Duygularımı burada bu şekilde ifade ettim. Kusura bakma kardeşim. Denetmenlere ne kadar para istiyorlarsa versinler. Ama müfettiş yapmasınlar, bıraksınlar bilimle bilim yapacak adamlar uğraşsın.
Hiçbir şey bilmediğin belli zaten yok bilim adamıymış bilmem neymiş, az kafan çalışsa sgk denetmenleriyle sgk müfettişlerinin yaptıkları iş aynı önce bunu bilirdin, tek farkları ünvanları o kadar
-
@prst SGK denetmenleriyle SGK müfettişleri aynı işi yapmaz kardeşim mufettisin yetkisi daha geniştir. Kurum içerisinde soruşturma yapma ve gerek görürse memuru görevinden uzaklaştırma yetkisine sahiptir. Denetmenin böyle bir yetkisi yoktur. Sen git bir SGK mufettisine dentmenlerle aynı işi yapiyorsunuz de bakalım nasıl bir tepkiyle karşılaşıyorsun.
-
@prst sezarın hakkı sezara
-
@teftiş sezarın hakkı sezara
-
Sınıfı
Unvanı
Derecesi
Serbest Kadro
Adedi
Toplam
GİH
Müfettiş
6
1000
1000
GİH
Müfettiş Yardımcısı
7
1000
1000
TOPLAM
2000
2000
-
1000 kadar müfettiş yardımcısı kadrosu ihdas ediliyor. bu sene nekadar alınır acaba? eski usul 50-100 gibi mi?
-
@aslan1453 bu nedir hocam ilan mı gelecek
-
@RootofAllEvil SGK TEFTİŞ 2000 Kişi içinde söyledi:
@aslan1453 bu nedir hocam ilan mı gelecek
kanun taslağında ihdas edilen kadrolar hocam
-
1000 kişi ihdas ediliyorsa muhtelemen 300-400'lük alımlar yaparlar 50-100 kişilik alımlara bölmesi mantıklı gelmiyor
bakalım her şey kesinleşsin de daha rahat konuşulur hakkımızda hayırlısı olsun. -
@gökhan Sınavı Ösym Yapacak Ösym Az Kişiye Sınav Yapmıyor, Ya Kadro Sayısı Az Tutulmaz Ya Da 5 Katı Değilde 10 Katı Aday Sınava Davet Edilebilir