2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Arkadaşlar p29 ile ne yapabilirim
-
Kpss jubilemi yapmış bulunuyorum bende Çekolu puan türlerinde ilk 50deyim cok sukur.. 2 yıl boyunca SGK teftiş ve is teftiş için ugrasacagim sadece (temmuzdaki SGK teftiş sinavini gecersem defteri daha erken kapatırim tabi).. Herkes hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşAllah..
-
Bddk spk puan türlerini bilen var mı
-
@omer tahmin hocam, ikisinde de ana dersler etkili çünkü.
-
@hayalimsgk benim temmuzdakinden başka ikinci bir şansım yok yeni ilan için tebrikler hocam
Erken kapanır, kapatırız, kapatsınlar inşallah ️ -
@2525 çok sağolun hocam inşallah defteri kapatmamiza yardimci olurlar artık son 20 gün iyi asilmak lazım Allah yardimcimiz olsun insAllah
-
@hayalimsgk KPSS sonuçları bende şok etkisi oluşturdu rehavete kapılan beni kendime getirdi iyi asılacağım evet
-
@hayalimsgk dostum çeko netini paylaşır mısın
-
@MaxMin kardeşim p48 92 puan
-
@hayalimsgk Öncelikle tebrikler hocam. Herkesin hakkında hayırlısı. Benim merak ettiğim bir konu var. İş teftişle SGK teftişte sıralama, çekolu puanlarda ilk 500 ü görür mü acaba?
-
Mhuy p48 den mi alacak arkadaslar. Net yada tahmini alacagi puan turunu bilen varmi
-
Yok mu geçen yıl Sgk dnt yrd. giren? Kaçla kapattı net bilgi lazım. Burada 78 yazıyor?http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/ba532f6b-1dbc-4c2a-920c-0028708b2ed3/duyuru_20160622_07.pdf?MOD=AJPERES&CONVERT_TO=url&CACHEID=ba532f6b-1dbc-4c2a-920c-0028708b2ed3
-
@bengidönüş Sevgili bengidönüş çalışma şekli bakımından. Mesela en erken yds ye kadar 50 alınabilir mi ?? Saygılar hocam. İnşallah hocam Maşallah hocam
-
@Baumol hocam sıralama kaç
-
@MaxMin spk p18-23-28 den birini kullanirda bddk p48 dışında hangi puanları kullanır kestirmek zor
-
@genclerbirlikli 216 kardeşim
-
@Baumol siz de takdir edersiniz ki bengidönüş bengidönüş de o kadar uzun boylu değil. Bana biraz ingilizce seviyenizden bahsederseniz sevgili baumol daha sağlıklı bir yol gösterici olabilirim
-
@bengidönüş 20 alacak kadar seviyem var. Nasıl aldığımı da bilmiyorum. O kadar kötü Saygılar efendimm. Arz ederim
-
@Baumol ben polyanna değilim çok zor en yakın yds'de 70 üstü almanız. Şöyle ki bol bol okuma yapmalı, bir yandan bu sayede kelimeyi parça içinde öğrenerek akılda tutma işi kavranmalı, bir yandan da başlangıç seviyesinde bir dil bilgisine sahip olduğunuz için grammer ve modal bilgisiyle desteklenmeli. Bunlarla birlikte yds'nin yarısından fazlası diye düşündüğüm bağlaçlar tamamiyle halledilmeli. Çıkmış sorular en ince detayına kadar incelenmeli, bol bol deneme çözerek sınav saati ayarlaması yapılmalı.
-
@paca08 video setiin nedir acaba yazar mısın bende kasmayı düşünüyorumda