2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Görsel nasıl yüklüyoruz?
-
-
Arkdşlr herkese meraba. Kpss sonuçlarım beni hüsrana ugrattı öyle ahım şahım bir puan beklemiodum ama p48le p35im dengesiz geldi. Artk telefonlara bakmıorm kimseyle konuşamaz oldum bu benm ikinci girişimdi snva. Birileri el altından oralara buralara yerleşirken sözleşmeliden kadroluya geçerken ve hakkı olmadıgı halde biryerlere gelirken benm bir yılım daha çöp oldu okdr çalışmıştm bunu anlatmama lüzum yok çnkü sizler beni anlarsnz. Ne laflar işittm hiç çalışmadgm söylendi oysaki ben evden çkmadm allah şahidim. Şuan ne yapcagmı bilmiorm ziraat bankasının snvna başvuraymmı ve yeniden snva hazırlanaymmmı siz olsanız ne yaparsınız nasip mi değil anlayamadm gerçekten geçen yılda çok çalışmştm heyecan yaptm olmadı ama bu yıl gayet sakindim p48 76 77 gelir diodum. yeniden hazırlanmayı düşünüorm sizin görüşünz nedir arkdşlr yoksa özel sektöre mi döneyim özel sektörde bi süre çalıştm çok zoruma giden şeyler oldu. İnsanlar alay eder oldu artk benle ikinci girişimdede olmadı çaresizim
-
@umutsuz1990 Dostum bu yol uzun bir yol öncelikle çevrene bunu anlatmalısın bence herkes sınavı kolay ve puan gelince hemen memur oluyorsun sanıyor bu yüzden bu süreçleri tane tane aktarmak lazım insanlara. Çalışma noktasına gelince kendine bir test yapıp eksik noktalarını bulup düzgün bir programlamayla ciddi puanlara ulaşabilirsin. Bu arada yaşın elveriyorsa banka sınavlarını asla es geçme ziraat bankasına giren ve memnun kalan çok insan tanıyorum. Sen zaten çok çalıştığını dile getirmişsin yani bir altyapın var asıl şimdi pes edersen tüm emeklerini çöp edersin. Daha planlı çalışmanı tavsiye ederim.
-
@OttomaN-EmpiRe alese de 100.000 lerce insan girdi ama birkaç gün önce herkesin optiğini yayınladılar.kpss yi de yayınlarlar diye bekliyorum
-
@umutsuz1990 hocam size kızılsa da söylenilse de boşverin çünkü yolun sonu daha kötü. Yarın da çocuğunuzu eğitemedinizden tutun, ev alacağınız yere de kızacaklar, kazanın unutulur. Bence de banka çalışın ama zaten diğer sınavlara da çalışmış olursunuz. Hiç bırakmayın, sonra daha da pişman olabilirsiniz.Bir de belki çalışma yer ve metodu içim uygun durumda iseniz değişiklik yapılabilir. Hani kütüphane, sesli kaydınızı yapma gibi.
-
@oguzidane hocam denetmenler 300 diyelim.çünkü 100 ü istatistikti.hakimlik 40 kişi alıyor max.kaymakamlık 100 evet ama bu kişiler illa kpss ye girdi diye bir şey yok.daha önce atanmış çalışan adamlar daha çok giriyor bu sınava
-
@toldado hocam bir de Sayıştay isteyen A kadro da var, üst kurulların maaşı değişmese de ben de 2 kurum olana kadar zorlayacağım girsem de bir yere, kul hakkı ama işte sistem kötü. Yine bunları da size +1 verip eklerim.
-
Kitapçık görüntüleme 14:30'da açılacak. Puanım eksik hesaplandı diyenler ekran başına...
-
napayım ben şimdi.. çok değişik puanlarım genelde birbirine çok yakın gelirdi sıralamalar da öyle ama şimdi çok farklı .. ne işe yarar bu sonuç?
-
@hoyuelo guy ihtimalin var hocam nasibinde varsa doğru ili secersin zaten umutsuz olma çalışmayı bırakma
-
@impressiveunit hocam saol banka snvna da giricem kpssyede tekrar hazırlanıcam .görüorm ki çevremdeki insanlar ben kazanamadm diye yüzlerinde güller açıor. Sabredip yine denycem. Ev ortamım aslında müsait değil engeller çok var ama hiçbişey pes etmeye değmez çok teşekkürler
-
@Noturns hocam sizdende allah razı olsun pes etmycem bugün yine anladımki bnm mutsuzlugum insanları çok mutlu edior buna izin vermycem yarın gdp ziraatın sınavınada bşvrcm kpssyede tekrar hazırlanıcam dershneye geçen yıl gitmştm bu yıl gtmedm yine gtmeden hazırlanırım heralde nerde yanlş yapıorm hala çözemdm
-
@impressiveunit kul hakkı olmaz hocam bu.siz yüksek kadro için çalışacaksınız tabiki de.en doğal hakkınız.aynı düzeydeki kadrolar olsa belki biraz sıkıntı olabilir ama sayıştay için değil
-
@umutsuz1990 cümlemizden Allah razı olsun kardeşim youtube da ücretsiz dersler yardımcı olacaktır, özellikle isem ve benim hocamı takip et derim ben. 10 aylık bir süreç düzgün bir planlama ile inşallah sonuçlarını alacağın bir dönem olur.
-
@impressiveunit sayıştayı unutmuşum tabi
-
@sınavstilisti p40 sadece SGK teftişe yönelik bi puan türü sanırım değil mi.. onun sıralaması biraz daha iyi diğerlerine göre ama o da çok az alım yapıo
-
https://ais.osym.gov.tr/Yetki/Giris?ReturnUrl=%2FKPSS1%2F2017%2F2%2FCevapKagidi Ösym cevap kağıtlarını yayınlamış kafamdaki soru işaretleri uçtu gitti
-
@paca08 kardeşim bişey sorcam sen bikaç gün önce "yüksek puanlarınızla şov yapmayın" demiştin ama sınavdan sonra burda "120 net yaptım" diye kendini yırtıyodun. O zaman bu dediğin şov olmuyo muydu. Bi ss at da görelim şu 120 neti ya daha önce de yazdım hep görmezden geldin
-
@ucanizmirli kendini yırtıyordun nasıl bir uslüp ? 120 netim yok ama 110 netim var. Niye diye sorarsan 3 tanesi zaten iktisattan gitti malum iptal olan sorular var. Ben senin gibi burada şov yapma derdinde değilim. Buraya atıp gövde gösterisi yapma gibi bir hevesim yok 20 puan türünde ilk yüzdeyim kanıtını da sana atayımda rahatla.