2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@hakank bence boşuna uğraşırsın. Yapabilecek hicbir şeyin yok maalesef
-
@Manifalitikoos 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
@Muhalba gk gy te etkili gk gy de dusuk olunca puanlarin cok inmis
Seneye tekrar hazirlanacagim. Iktisat ve muhasebe agirlikli olacak. Netlerim sizce cok mu kötü?
-
@Muhalba evet kötü. Ve bunun bilincine vararak calis asla iyi oldugunu dusunme seni yanilgiya ugratir tam olarak 10 aylik full tempoyla 90 i gorebilirsin.
-
@Manifalitikoos tamam tesekkurler
-
@Muhalba Maliye eh,Hukuk idare,muhasebe eh,iktisat batırmışsın.Yine de 70'in altı puan gelmesine şaşırdım.Bir de genel kültür batırmış çok az yapmışsın.İyi çalışmayla seneye 80 üstü alırsın kardeş bence ışık var.Hukuk,maliye,muhasebe sallamayla değil de bilinçli yaptıysan
-
@Pigou33 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
@Muhalba Maliye eh,Hukuk idare,muhasebe eh,iktisat batırmışsın.Yine de 70'in altı puan gelmesine şaşırdım.Bir de genel kültür batırmış çok az yapmışsın.İyi çalışmayla seneye 80 üstü alırsın kardeş bence ışık var.Hukuk,maliye,muhasebe sallamayla değil de bilinçli yaptıysan
En iyi dersim muhasebeydi denemelerde 20nin altina hic dusmedim. Hukuk bekledigimden az geldi. Maliye tam ederi. Dersane beni cok yordu. Bu sene evde calisacagim bakalim.
-
@Priss hocam sız mhuy dunz galıba mhuy ılanı ne zaman gelır bılgınz varmı
-
Geçen yil 79.4 kusurat puanimla siralamam 10200 du simdi 78 e yakin puanimla siralamam 7400 geçen yilki kpss bir istisnaydi bence sinav kolaydi ve 80 puanla zar zor ill 10 binin icine girildi kesinlikle ben 70 i asan arkadaşların Guy icin şanslarının yuksek olduğunu düşünüyorum mhuy a gelince ilk 2000 bine girenin ben zaten bu tür sınavları düşüneceğini sanmıyorum Kaymakamlık idari hakimlik onlarin önceliği olacaktır ayrıca mhuy sinavi genelde ağır olur ve biz 2016 kpss puani olanlar guy ilanini col bekledik ilanlar geç geliyor sabırlı olmak gerekiyor ben 70 uzero puanlarin guy icin şanslarının olduğunu düşünüyorum.
-
@rextak Benim de muhasebe netim sıkıntılı. Diğerleri hesapladığım gibi geldi
-
benim de muhasebem sıkıntılı 5doğru eksik geldi diğerleri aynı ancak.
-
sınavla ilgili ciddi itirazlar varmış şu mübarek ayda kimsenin emeği karşılıksız kalmasın inşallah hata konusunda nam yapmış ösym bu konuyu çözer mağduriyet giderilir
-
olası bi 300 kişilik vmy ilanında p48 82.3 iş görürmü arkadaşlar?
-
Arkadaşlar ben bugün itiraz dilekçesi yazıp yolladım bildiğim baya insan var anladığım kadarıyla da hukuk ve muhasebe de ciddi anlamda eksiklikler var ne olacak ki demeyin yazın dilekçeyi gönderin çok çok 15 tl daha masraf yaparsınız.
-
Puanım malesef 67 geldi. Guy alım sistemi değişirse 10 katı aday çağrılırsa kaça düşer acaba? Ayrıca P19 puanım 74 ne yapmalıyım
-
@Estevez hocam tüm arkadaşların mağduriyetleri en kısa zamanda telafi edilir umarım.. yanlış anlamayın ama şimdi bir hata varsa çok fazla insan mağdursa telafisi nasıl olur ki bu kişilere düzeltme yapılsa siralamalar değişir baya cunku cok arkadas belli ki ayni durumda ösym tekrar sinav yapsa yüksek puanlılar ayaklanır veya kurum sınavlarına yetisir mi gibi gibi yani bunun telafisi nasıl olur ki kusura bakmayın gerçekten merak ettim bilmediğim için soruyorum
-
@Nameless hocam gerekli düzenleme yapılırsa otomatikman sıralamalar değişir başka da bir şey olmaz önemli olan insanlar sınavlara başvurmadan varsa bir hata bunun farkına varabilmektir. Malumlarda da bununla ilgili haber yapmışlar zaten. Bu kadar zamandır sınavlara girip çıkıyorum ilk kez başıma böyle bir şey geldi onda da dilekçe yazdım. Her sınavdan sonra kontrol etmişimdir bu zamana kadar emin olmadığım soruları hep yanlış olarak hesapladığım için hiç hesapladığımın altı gelmedi bu zamana kadar Ama burda ciddi yanlışlık var yaptığım işaretlemeleri bile saydım bu sınavda çünkü
-
@Nameless Hocam eğer gerçekten hata varsa buna yüksek puanlı olsun düşük puanlı olsun kimse ayaklanmamali yanlışlık birgün herkes e karşı oluşabilir. Bakalım nasıl sonuçlanacak çok tepki var .
-
Ösym puanları bir daha hesaplayıp sisteme tekrar giriş yapar başka çaresi yok 1 kişinin bile puanı değişse herkesin sıralaması etkilenir
-
Dostlar bölümüm iktisat ve tek eli yüzü düzgün puanım 84 ile p14 . Ydsm var sizce hazine - ekon bakanlığı gibi bölüm bazlı alım yapan bir yerin sınavına girebilir miyim?
-
@Estevez anliyorum insallah dediginiz gibi kurum sinavlari acilmadan en kisa zamanda cözülür bu olay çok arkadaş var bu durumda belli ki gerçi bir kişi dahi olsa hak haktır umarım 2010 kpss gibi geç bir kabullenme olmaz