2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@paca08 bu dediklerinin aynısını o gün sen yapıyodun unutma. Noldu birden 10 net havaya uçunca, o ayrıcalığın kaybolunca ezilenlerin dostu mu oldun
-
@ucanizmirli Yav ayrıcalık ne alaka O gün attık yazdık sonrada aynı gün insanların tepkisini görünce yazıyı düzelttim. Düzelttiğim tarihte sınav sonuçları açıklanmadan çok daha önceydi. Beklediğim net gelmedi doğrudur. Sonuçlarım seninkinden de iyi ama senin gibi sonucumu çat diye koymadım. Dur sana sonuçlarımı atıcam merak etme.
-
@paca08 ne tepkisi gördün acaba çok merak ediyorum. Ben de attıktan sonra en az 50 kişi özelden msj attı ama hepsi tebrik etti çalışma tekniğimi sordu bir tanesi bile kötü bir şey demedi hepsine de teker teker çalışma tekniğimi kullandığım kaynakları anlattım. " tepki gördüm de kaldırdım" diye bi bahane yok
-
bu nasilda ufuk acici bir tartismadir boyle. egolarin çarpışması vol1
-
@varoufakis ben sadece doğruları konuşmayana tepki gösterdim. Cidden dediği gibi 120 neti çıksa en başta ben tebrik ederdim.
-
@ucanizmirli Nasıl ne tepki gördün insanlar inanmıyordu bu netleri yapamazsınız diyordu. Hatırlamıyorsun herhalde orada yazışmalar duruyor. Bende boş muhabbetlerden uzak durmak için düzelttim. Düzelttiğim tarihte soruların açıklandığı gündür.
-
@paca08 haklılarmış demek ki
-
Arkadaşlar sınav kağıtlarını görüntüleyebiliyor musunuz siz? Benim hesabımda bir şey görünmüyor hala.
-
Arkadaşlar merhaba p40 sıralamam 1876 sizce hangi süteci nasıl takip etmeliyim işletme mezunuyum yardım ltf
-
@ucanizmirli hocam tebrik ederim emeklerin karşılıksız kalmaz inşallah çalışma teknigi kaynaklar noktasında tavsiyelerin ne olur
-
gene basit goller yemişim sorularda. en iyi olduğum konuda gidip yanlışı işaretlemişim:) hayırlısı diyelim
-
@hoyratbeg kardeşim bana yazdıysan eğer Allah seni inandırsın ( yemin ederim ) hiç çalışmadım sınav günü sadece sınava gittim ana şimdi oturdum iktisad ders çalışmaya başladım ara verdim foruma yazdım
-
@Kpss2014 izmirli arkadaşa yazmıştım ama varsa tavsiyen dinlerim
-
@cclark dostum aday işlemlerine gir sol üstte ösym işlem takvimine gir ordan bakabilirsin
-
@yağmurzamanı 6299 82.03
-
İnternette olan videoları izleyin günde 10 dk video size çok şey katacaktır ben bu tekniği kullanıyor olacağım çünkü temeli zamanında böyle attım .... görsel zeka güvenin
-
Sınavdaki ruh hali o kadar enteresan bir şey ki! Doğru yaptım diye hatırladığımı yanlış, yanlış diye hatırladığım soruyu doğru yapmışım.
-
@titoizm hocam benimde alanda sıkıntım yok ama gkgy boş bıraktığım 6-7 civarında soruyu canım ösym benim yerime yanlış işaretlemiş.
-
@ucanizmirli çok boş insansın seviyene inemem tartışmayı çok seviyorsan. Sana göre siteler var. Orada sana göre insanlar da var çocuk.
-
@omer teşekkürler hocam