2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Il goc hangi puan türünden alım yapacak
-
-
@ucanizmirli yaş kaç kardeşim bu ne ya çocuk çocuk tartışmalar ???
-
@nitrogb Hemen dilekcenizi verin. Durdugunuz her dakika aleyhinize
-
hangi sinavlara girer bu puanlar arkadaslar
-
@paca08 snn gibi bomboş insandan bunu duymak da ayrı bi ironik. noldu hani özelden yazıyodun
-
@fait-du-prince içerik kaldırılmıştır.
-
@hoyratbeg iftardan sonra yazayım özelden kardeşim olur mu
-
2500 kişinin kpss netlerine itiraz etmesi nedir
Cidden çok şaşırıyorum ben hala böyle şeylere, işgüzarlık mı yoksa gerçek mi bunlar. Hiç başıma gelmediği için algılayamıyorum durumu. 579 yıldır sınava girerim bir kere tek net oynamadı da
Hayır adaylar yanlış hatırlıyorsa 20 soruyu da girmeyin canlarım ya, 1-2 soruyu yanlış hatırlarsın hadi de, 20 soruyu yanlış hatırlıyorsanız biraz şuurlu çözmeyi tavsiye ederim. Sıkıntı büyük.
Başarılar....... -
![alt metni](görsel url)
bu puanlara vmy gelme sansı varmı hangı puandan alınack bılnmıyr ama
-
@ucanizmirli dostum bak sana tavsiyem böyle idddaa lı iddaalı uçup kaçma bi gün gelip düşürüverirler haberin olsun
-
@bengidönüş Hocam gerçekten de sonucu sıkıntılı olanlar var malesef. Sayı 2500'den de fazladır tahminimce. Sonuçlar değişebilir deniliyor.
-
@bengidönüş davulun sesi uzaktan hos gelir
-
@fait-du-prince olur bu tavsiyeni dikkate alırım ama sen de böyle şekilli şüküllü cümleler kurma lütfen tammam mı
-
@ucanizmirli ben kurarım şekilli şüküllü cümleler sen beni boşver sen dikkatli profil ismin gibi uçup kaçma
-
@titoizm sanmıyorum. Mantıken bir hata varsa sistemde, sonuçların tamamında hata olması gerekmez mi? Her sene söyleniyor bunlar, bu sene bu kadar ayyuka çıkmasının sebebinin puanların genel itibariyle düşük gelmesi olduğunu düşünüyorum.
-
@fait-du-prince tmm kardeş snn eşeğin kancık hadi şimdi muhattap olma benle daha 1 hafta önce üye olmuş beni tanımadan yorum yapıyo hey allahım ne günlere kaldık "uçup kaçmayacakmışım" olur tabi anonim mi bu yoksa gerçek bi sahibi var mı bu sözün
-
@ucanizmirli ay napıyorsunuz siz ya kim kime neden dellendi ben yetkili bir ablayım çözelim
-
@bengidönüş yok bişey bikaç gereksiz arkadaş var da çözdüm onu da
-
@bengidönüş Şahsen iki yakın arkadaşımın gy'sinde hata var boş bıraktıkları sorular yanlış gözüküyor.