2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@nitrogb Teşekkürler hocam sağolun.
Ben benzer durumda olan var mı diye de merak etmiştim yapacak birsey yok. -
@aylin hocam ben varım tgrt ye yazdıgmz günler naci agbala yalvardıgımz günler ahaha ne günlerdi bee ilan geldi listeye giremedm ama daha da ugrasmam gelecegı varsa gelir
-
2011 yılında ygs'de matematik sorularında mod medyan olayları vardı şıklarda ki sayıları toplayarak 24 soru yapılıyordu her gün haber yapılıyordu vs vs sonuç ? Hiçbir şey değişmedi burası Türkiye arkadaşlar ösym'den zerre bir şey beklemeyin derim.
-
@paca08 uzanizmirli denen şahsiyet ayni kelimeleri benim icin de kullanmıştı ve hic onu ilgilendirmeyen konuya atlayip satastigi halde.
zaten engellenmis sitede. engelleyen kisinin elleri dert görmesin.
insallah böyle kavgaci, agzi bozuk, insanlari bu kadar rahat kıran tipler hicbir kurumda yer almazlar...
-
@2016mağduru bu sitede arkadaşın dalaşmadığı tek ben vardım galiba
-
@nitrogb zamanı gelmemistir emin olun:)
kendisini ilgilendirmeyen seylere bile atlayan biri.
daha kötüsü çok bozuk bir ağzı var. konusurken karsidakinin kirilabilecegini hic düşünmüyor sanırım. -
Guy şansım var mıdır? Varsa çalışmaya ne zaman başlamalıyım.
-
@2016mağduru hocam takılmamak gerek böylelerine . huzurunuzu bozmaya değmez. adminler gereğini yapıyo zaten.
-
@oguz23 alım sayısına ve seçeceğiniz ile göre şansınız var hocam. p48 den alacaksa tabi
-
@nitrogb aynen oyle, nasil biri oldugunu farkedince daha da yazmadim zaten. susturdum diye sevinmistir kesin
adminler bugüne kadar tartistigi kisiyi engelliyordu, sonunda sorunun ana kaynagini farkettiler.
siteye hayirli ugurlu olsun.
-
@oguz23 guy gelirse girersiniz hocam ters bir il tercihi yapmazsanız. İlk 15 bine guy geliceği kanatindeyim ben ("sonucu belli olmayan mülakat süreçleri + zaten çalışan ve üst kurum zorlayanlar + geçen seneden gelen puan yok")
-
@İnmyheart ve hilmii ne guzeldi ilan gelmiyordu ama forumla uyuyorduk bir de en son giden kapiyi kapatiyordu
-
@aylin Hey gidi hilmi az çekmedi
-
@2016mağduru çok ayıp ama ne laf sayıyorsanız sayın buyurun da. Öyle yok inşallah hiçbir kurumda yer almaz falan, cinayet işlemedi bildiğim kadarıyla. Yapmayın. Böyle konuşmaya hiç gerek yok.
-
Öncelikle iyi geceler.Elimde kullanılmamış 2015 İhtiyaç Yayınlarının konu anlatımlı kitapları ve soru bankaları var ve ihtiyacı olan arkadaşlara vermek istiyorum.İsteyen olursa benimle iletişime geçebilir.
-
@oguz23 geçen sene 79.91 puanla 9535 sıralamaydım rahat bir şekilde girdim bence rahat gelir eğer il tercihinde hata yapazsan belki 2 3 il gelmez ama diğer iller gelir..
-
@İnmyheart hocam p18 ile tahmin ediyoruz vmy alımını.. eğer yüksek bir alım olursa ihtimal var bence şöyle 600 700 kişi.. ama standar 300 400 zor ğelir .. inş. iyi bir alım olur
-
@yetkili-AĞAbey hocam sanmıyrm o kadr alım olacağını gelmez o halde sağolun
-
@safiTÜRK69 @İnmyheart sagolsun :)) az ugrasmadi hilmi iceriden bilgi vereck diye:)
-
@aylin O ilan gelmeyecekti söke söke aldık resmen