2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Arkadaşlar girip giremeyeceğim sınavlar hangileri sizce
-
@Memnun-Kaygısız Kardeşim her kitapçık farklı. OSYM nin yayınladığı kitapçıktaki soru sıralaması ile senin çözdüğü aynı değil. Zaten yayınlarken de öyle söylüyordu. Ondan dolayıdır.
-
Arkadaşlar merhaba , p48 punim 78 siralamam 6800.. Diğer puanlarım genel olarak 80-81 arasında değişiyor.. sizce ne yapmalıyım ?
-
@Econumist tamam hocam bende bunu bildiğim için benim kitapçığımda doğru sık A 'iken optik okuyucuya yanlışlıkla B girilmesi söz konusu olabilir mi diyorum.
Çünkü o soruları doğru yaptığımdan adım gibi eminim sınavın en kolay soruları çünkü.
Veya ben isaretlerken hata yaptım.
Anlatmak istediğim buydu hocam. -
@kuznets hocam sabırlı olman lazım.Guy daha mülakat belli değil.Zaten 2000 lik alımda ortak fikir zorlamayla geldi.Mhuy gelecek diyolar onunda süreci uzun.Merkez uzmanlıklar az alır yğksek kapatır.İdari hakimlik çalışabilirsin bu süreçte veya kaymakamlık kpss istemez bunlar
-
@paca08 @fait-du-prince napıyonuz la arkamdan çok konuştunuz mu
-
@ucanizmirli hocam lütfen geldiğiniz gibi sorun çıkarmayın. Forum kuralları gereği sizden ve tüm arkadaşlardan nazik ve saygılı bir üslup takınmanızı diliyoruz.
-
@Agor peki tmm benle muhattap olmasınlar yeter bi de netlerini düzgün hesaplasınlar sonuç bekledikleri gibi gelmeyince burda insanlara saldırmasınlar yeter
-
@Agor bi de başından dahil olmadıkları sohbete sonradan atlamasınlar lütfen @fait-du-prince gibi
-
@ucanizmirli sizden rica ediyorum özellikle sizin üzerinizden herkes üzerine alabilir, siz uzun zamandır forumumuzda yazan iletişimde bulunan kişilerden birisiniz o yüzden birileri ile tartışma yaşandığında ben sizin alttan almasını ve çözüm üretmesini beklerim. Anlayışınız için teşekkür ederim. Forumumuz da anlayış ve güzellik olsun, bilgi paylaşımı olsun en büyük temennimiz.
-
@Agor haklısınız ama ben de yalancılığa, ikiyüzlülüğe, haksızlığa tahammül edemiyorum her konuda söz veririm herkese yardımcı olurum ama karşımda böyle bi insan varsa hak ettiği şekilde karşılık veririm. Bu yaşananlar için de yöneticilerden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim beni bilen biliyo zaten
-
@ucanizmirli hoşgeldin hocam tamamen yasaklandin sandım üzülmüştüm cidden
-
@sınavstilisti hoşbulduk kardeşim çok teşekkür ederim bi söz vardır bilir misin köpekler istedi diye atlar ölmezmiş o hesap bizimki de
-
@ucanizmirli dostum yaz şuraya kaynaklarını çalışma stilini insanlar faydalansın o puanları nasıl aldın faydalı olur hem hangi kaynaklar kursa gittinizmi kültür yetenek nasıl yüksek yapılır?
-
@zenginmemur dostum özelden yazan herkese istisnasız cvp verdim anlattım. Burda yazmıyorum çünkü bazı hak etmeyen insanlar da faydalanmasın. Örneğini dün gördük
-
@ucanizmirli sana zahmet olmassa banada yazarmsın?
-
@zenginmemur tabi kardeşim yazayım
-
abi sizde nasıl bi işsizlik varda bütün gün burdasınız.keşke benimde sizler kadar boş vakti olsa
-
muhtemelen bu sene guy yüklü alım yapacak.diğerleri geçen sene gibi olacak.
arkadaşlar kimse kimseye umut satmasın.rasyonel olun artık. -
@ucanizmirli bak bakalım senin arkandan bir cümle kurmuşmuyum. Kimseyede yalan falan söylemedim sonu olmayan saçma sapan tartışmalara girmeyi sevmiyorum. Eğer tartışmaya devam edeceksek sohbet butonu var bas oraya ordan konuşalım. Burdaki insanlarıda sıkmamış oluruz.