2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@ucanizmirli dostum kafan güzelmiş güle güle kullan
-
@fait-du-prince hocam aynı uyarı sizin için de geçerli, lütfen laf dalaşına girmeyin. Gerçekten forum yöneticileri olarak birilerini yasaklamak ya da uzaklaştırmak hoşumuza gitmiyor, bizi bunu yapmak zorunda bırakmayın.
-
@ucanizmirli dostum bu ne şımarıklık ya sendeki millete ahkam kesmeler falan düzgün dur milleti tahrik edip durma puanın iyi diye insanların huzurunu kaçırma
-
Arkadaşlar tartışan veya birkaç kişiye değil sözümüz sadece, rica ediyoruz birbirinizle tartışmaktan uzak durun. Forumdaki sakin kullanıcıları rahatsız etmek kimsenin hakkı değil, lütfen forum kurallarına uymaya çalışın. Ayrıca buradaki herkes kamu görevlisi olmak üzere uğraşıyor, bu asabiyet ve laf sokmaya yarışı hiç birinize yakışmıyor. Lütfen alttan almayı bilelim, biri bir kabahat işliyorsa yakışan üstünü örtmektir, üstüne gidip karşılıklı kabahati büyütmek kimseye bir şey kazandırmaz.
-
@ucanizmirli 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
@paca08 @fait-du-prince napıyonuz la arkamdan çok konuştunuz mu
Ooo başkan af vurmuş hadi gözün aydin
-
senelerini ver hazırlan. ne için? hangi puan türünden alım yapacağını bilmediğin kurum için. ne için? alım yapıp yapmayacağını bilmediğin kurum için. ne için? mülakattan elenmek için.
ne biliyim bazen üzülüyorum işte -
Iktisat neti XX,595 gibi hesaplanan var mı?
-
@Memnun-Kaygısız 3 soru iptal edilip 37 soru üzerinden değerlendirildiği için ham puan hesaplaması o şekilde olmuştur
-
@oguzidane ümitsizliğe kapılmayın. 4 sene önce aynı duygularla -malum kişilerin alım yapmaları yüzünden- özel sektörde ise başladım. Şehir değiştirdim. İstanbul'a gittim. Gecen sene tekrar dondum dört sene önceme. İşi bıraktım, tekrar Ankara'ya geldim. Bu 4 sene içerisinde evlendim üstüne üstlük. KPSS maratonu bitti. Hayırlısı olsun hakkımızda. Hep istediğim bürokrat olma sevdama yenik düştüm anlayacağınız. Olur mu? Nasipte varsa...
Rızkı veren Allah, inandığınız yolda yuruyun. Her şerde bir hayır vardır.
-
@endeks iptalleri unuttuk.Teşekkürler hocam.
-
@ersagun aynı iki yılımı istanbul'da yedim geldim. ikinci girişim kpss'ye ve yine pek çalışmadım. 11binlerdeyim. guy gelirse gelir. özel sektör zaten rezalet. bakalım nolacak sonumuz
-
@oguzidane biraz tevekkül lazım. Buradaki bazı arkadaşların şımarıklıklarına bakıp moral bozmamak lazım. Ben aynı endişelerle özeli tercih ederken cok iyiydi puanlarım. Sınava da hayırlısı olsun diye hazırlanıp girdim. Düzenimi bozdum, uzun süredir işsizim. Normal bir durum degil yani benimkisi, delilik belki. Hukuk okumayı cok istiyordum, sınava girdim nasip olursa Ankara'da hukuk fakültesine yazılacağım. Biraz hayallerin pesinden gitmek gerekir. Hiçbir şey icin geç degil, diyorum ya belki nasibimiz özelde, yine olmayacak bürokrasi sevdam. Olsun, umudu yitirmemek ve çalısmaya devam etmek lazım. Sağlıcakla,
-
Silinmiştir
-
@bulut_xw p24 için 70 yds tabanı koyarsalar ve ortalama 10 kisilik alımda yeter.yani alım sayısına bağlı.ihtimali yüksek.
-
@davetsiz eyw başkan kafa istirahati aldım 1 günlük
-
@Lex-fori birincisi şımarık değilim ikincisi de aynı tavrım sınav açıklanmadan önce de vardı. neyse senle de muhattap olmıyım gene ya sen ya ben ban yemeyelim
-
@bulut_xw yeter tabi. Merkez uzmanlıklar kontenjanlarını dolduramıyorlar yds çoğunlukta olmadığı için, bu güne kadar hep aynı şey oldu 80'le açıyorlardı geçtiğimiz yıllarda.
-
Arkadaşlar konuya yabancıyım bu puanlarla ne yapabilirim mezuniyet İŞLETME
-
@Kpss2014 Kardeşim ne yazıkki bu puanlara herhangi bir yer gelmez. seneye daha sağlam çalışıp istediğin yerlere atanırsın inşallah.
-
Arkadaşlar ben işletme mezunuyum, 1 ay önce yapılan (21 mayıs 2017) KPSS -A LİSANS sınavına girdim.
(hayatımda ilk defa kpss ye girdim çok bilgim yok) ve geçen hafta sonuçlar açıklandı biliyorsunuz.
Dün de 2017 / 1 tercih işlemleri başladı biliyorsunuz.
Fakat biz 21 MAYIS 2017 KPSS SINAVINA girenler şu anda tercih yapamıyormuşuz???
2016 KPSS ye girenler tercih yapabilecekmiş.
Şimdi o halde peki biz ne zaman tercih yapacağız ?
Seneye mi?
1 sene boyunca hiç tercih yapamayacak mıyız biri aydınlatsın lütfen ?
hiçbir şey anlamadım ben bu işten. A sı B si tercihi ayrı karışık : (