2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
..............
-
Ucanizmirli bu başlığın arda turanı heralde . N zmn bse okuyacak olsam bu şahsın cümleleryle karşılaşıyorm. Bizi bilen bilirler , sürekli laf carpıtmalar. Sıkılan kahvede pişpirik oynasın kardesim . Ya başlık fonksiyonunu yerine getrsin ya da kapatılsın . Tartışanda özelden tartışsın . Bu ne arkadaş
-
@paca08 @ucanizmirli buradan gördüğüm kadarıyla her biriniz değerli insanlarsınız. Bence sulh olsun güzel güzel sohbetlerimize devam edelim.
-
@Baumol hocam ben her daim sulhten yanayım yeterki karşı taraf bir adım atsın ama atmazsa napabilirim. Adam yasaklandı halen daha sataşıyor. Yine söylüyorum bu forumda birileriyle tartışmak beni eğlendirmiyor.
-
@paca08 yaw ben senle genelden konuşmaya dayanamıyorum özelden nsl konuşayım. Bundan sonra muhattap olmayız olur biter
-
@Dellafeu kardeş puanların çok iyi uluslararası ilişkiler mezunusun sanırım p37 puanın oldukça iyi gelmiş tika o puan türüyle alım yapacak olursa girme şansın hayli yüksek, bölüm bazlı göç uzmanlığı ve gümrük uzmanlığı alımı olursa yine çok avantajlısın tabi yds puanı almayı unutmayalım... Bunlar dışında genel alımlarda guy mhuy vmy il göç gibi sgk denetmenlik gibi sınavlara başvurup şansını deneyebilirsin oralarda
-
@paca08 valla hocam sınav olayları düşük puan da alsan yüksek puanlar da alsan insanı feci şekilde geriyor. Anlayışlı olunursa hepsi hallolur
-
@ksavdliybncıkymk kardeşim bundan sonra bi ileti yazmadan önce bi taslağını sana göndereyim sen onay verirsen yazayım olur mu
-
@RootofAllEvil Teşekkur ederım kardeşim. Evet Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum. Lakin yds puanım iç açıcı degil. son sınavdan 58.75 alabildim ve bana göre sonhabara göre daha zor bir sınavdı. İl göç ve Mhuy dusunuyordum ben de sanıyorum ki onlar dil istemeyen kurumlar?
-
@Dellafeu evet onlar dil istemez ama o bölümünle ilgili puanlarla da sadece il göç veya mhuyla yetinme tabi yine olsun da hiç değilse işsizlikten iyidir... Yds puanın iyiymiş temelin var yani sonbaharda 70 e 75 e çıkarabilirsin hocam
-
@RootofAllEvil peki kardeşim sanırım kaymakamlık sınavı da yakında açılacakmış. Bu sene bi kpss temeli attım, sınava kadar kaymakamlıga çalışsam o çalışma diger kurum sınavları için de faydalı olur mu sence? örnegin mhuy, il göç tarzı sınavlar için..
-
...........
-
@Mimar aynen.
-
https://www.youtube.com/watch?v=ggEFxq5Gzv8 kpss netine bakmadan atanma yolları anlatılmış yeni ÖSYM uygulamasıyla
-
Tekrar çalışmaya ne zaman başlıyorsunuz arkadaşlar
-
Kadir geceniz mübarek olsun dostlar
-
@Dellafeu kaymakamlığın kendine has konu müfredatı olduğu için diğer sınavlara ayrı bir çalışma yapman gerekir kaymakamlıkta sadece anayasa ve idare hukuku ile mikro-makro iktisat ve türkiye ekonomisi çalışmış olursun bir de insan hakları
-
@MaxMin bayram dönüşü inşallah
-
Yok mu arkadaş şöyle yakında şu ilan gelecek diye müjde verecek kimse
-
Foruma "üye engelleme" seçeneği gibi birşey gelsin artık. Yularını koparan yine bildiği gibi hareket ediyor ne anladım ben bu cezadan.