2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@Kpss2014 p39-p40-p41den SGK teftis denetmenlik çalışma bakanlığı işkur fln cagirirsa umut var bence
-
Merhaba arkadaşlar,
Bu puanlar ne yapmalıyım bir yerlere sınava girmek için yeterli mi sizce?
şimdiden kurum sınavları için çalışmaya başlamaya değer mi? -
@omeroztemur4459 Çalışma Ekonomisi mezunuysan eğer p39-40 puanların işe yarayabilir fakat bu puan türüyle çağıracak kurumlarda YDS şartı koyabilir. (SGK denetmeniliği hariç)
Sana tavsiyem KPSS'ye yeniden hazırlanman ama ilanları takip et,1-2 kurum için şansın olabilir. (SGK'nın açacağı ilanlar)
-
@escobar_p teşekkür ederim kardeş.Evet ÇEKO mezunuyum.YDS hiç yok bende girsem de yapamam.Bakalım kısmet.Buradan takip edeceğim sınavları.
seneye hazırlanamam yaş sınıra dayandı,zaten sadece bu sene hazırlanabildim evde.Yaşım uygun olsaydı seneye de çalışır iyi birşeyler yapardım.01.11.1983 lüyüm. -
@omeroztemur4459 sağlam bir alım olursa sgk denetmenlik için şansın olabilir bir de çekolu puanlardan konuşulduğu gibi yüklü bir müfettiş alımı olursa onda da şans var bunun haricinde hiçbir kurum sınavına giremezsiniz
-
@RootofAllEvil Aynen kardeş zor işim.İdari hakimlik için çalışmaya başlayacağım.Umarım bu sene idari hakimlik alımı yapılır bizlerden.Hiç bilginiz var mı idari hakimlik alımı için bu sene olur mu olmaz mı adet konusunda?
-
Memurlar nette biri yazmis 41 42 43 herhangi birinden olacakmis denetmenlik
-
@aliceliali yayınlanan tercihler çift yıllar için.. Tek yıllar için adalet Bakanlığı sgk gibi kurumlar sözleşmeli olarak açıyor oralara başvurabilirsiniz.. Devlet personel başkanlığından takip edin
-
@adam-simith ne zaman olacak onu da konusyolar mi hocam
-
@reagan teşekkürler
-
........................
-
@Mimar yok hocam ama bilgi alinmis fln yazmislar
-
@reagan tek yıllarda idari hakimlik alımı yapılmıyor mu?
-
@omeroztemur4459 il goc sgk mufettişlik denetmenlik vs....girersin....hayırlısı olsun tebrik ederim....
-
@omeroztemur4459 hakimlik alımlarının yıl ile bir ilgisi yok ihtiyaç varsa alıyorlar.
-
@omeroztemur4459 senin ceko puanların iyi il goce de girersin zaten bu sene csgb ve sgk yuklu alımlar yapıcak...maliye puan turlerine muracaat etmessin zaten o alımlarda 1000 i gecmeyecek...
-
@genclerbirlikli hocam okul a.ü. galiba, bölümün ne idi? İlk senem derken geçen sene mezun oldun sanıyorum? puanlarının maşallahı var merak ettim :))
-
.................
-
@samoel Haklısın maliye bakanlığı en çok 2000 e kadar çağırıyor.Yaşı sıkıntı ediyorum ben kardeş ya.35 yaşını doldurmamış olmak koşulunu sanırım atama yapılacağı zaman göz önüne alıyorlarmış.01.11.1983 benim doğum.Seneye falan olursa çok sıkıntı sanırım.
-
@omeroztemur4459 bu sene yetiştiriler ....moralini bozma....