2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@yapma-volkan valla ben burada bir kaç kişi hariç hiçbir duyuma inanmıyorum. 1 sene burada ilan bekledik her ay duyum attılar sonunda @Priss abimiz ve 1 arkadaş daha vardı doğru tutturdular..onun için duyum beklemek insanı çok yıpratıyor
-
@yetkili-AĞAbey hocam bende ondan diyorum zaten.guyu bekliycekler aralığa kadar beklmesin.ilk 11000 de olanlar da umutlansın.gerisi boş puanlar
-
p42 294
p43 304 sgk ve iş teftiş gelir mi sizce? -
@uur242 Arkadaşım o puanı almışsın çok güzel Allah inşalalh kurum sınavını da geçmeyi nasip etsin ama sordugun soruyu görünce bu bu puanı nasıl almış diyor insan. iş teftiş 100 alsa hadi almasın 50 aldım 5 katı 250 yapar önünde başka bi yıl yok başka bişey yok direk sıra var. Emin ol ilk 200 de çok insan var meslekte olan yani sana gelir o puanla uzaya bile gidersin daha makul akılcı soru sor lütfen. millet Normal uzmanlı gelir mi derdin de sen 300 sıralama ile sınava girebilir miyim diyorsun .
-
@titoizm malumlar.nette gördüm hocam ordan bakabilirsiniz
-
@atiba en sgk teftiş 250 kişi çağırdığı için sordum.
-
@uur242 diyelim 250 kişi çağırdı aklın alıyor mu 250 nin 250si de firesiz gidicek yapmayın Allah aşkına. Hakkında hayırlısı olsun ama lütfen daha makul sorular sor. Hatta bence soru sorma ders çalış bolca gireceğin aşikar .
-
@atiba sağol.
-
@RootofAllEvil hocam bu yıl kuzey akademideydim face'de birinci diye öykü diye birini paylaştılar ama memurlar nette kızın adı büşra hızlı oldu reklam yapıyor. bu dershaneden korkulur nefret ettim yemin ederim. kız gerçek midir kimdir bilen yok.
-
Il goc hangi puan türünden alacak
-
Il göçe 30 31 diyorlar kamu ağırlığı yüzde 50 ve yüzde 40 denetmenlik neden 40 41 den almasın ki 40 41 de de cekonun ağırlığı fazla
-
p113 de işletme-kamu-muhasebede vardı p42/43 de bu dersler yok neden böyle olmuş ayrıca sgk denetmenlik mülakat konularında muhasebe var eğer 42/43 den alınırsa muhasebenin mülakat konularından çıkartılması gerekmez mi
-
@seyhan. Hacı kuruma gir öyle git
-
@atiba peki kardeşim benim sıralamam 660. Bana gelir mi ?
-
ayrıca sgk teftiş p118den aliyormuş bu puan türünde çeko yok neye göre teftiş çeko ağırklı puan türünden alır diyorsunuz?
-
@oguzidane çok kotü değil yinede kardeşim
-
@ockhamlı-william Son ilan Sn.Apaydın'ın oluruyla p46 ve p113 eklenerek yapildi
Egilim bu yonde. -
@yapma-volkan boş konuşuyorsun
-
@ErtuğrulBEY 74.39 almışım 11600 küsürlerdeyim
-
@kilici nası netleşir. eğer eylül'e kadar belli olursa benim çok çok işime gelir ya . haberini alır mıyız yoksa dedikodu yalandan umut filan verme olmasın. ben eylül'e kadar bekleyip iş aramayı düşünüyorum. eylül'e kadar bulamazsam önüme gelen her işe girecem. eğer eylül'de belii olursa işe girmem kurum çalışırım. neye göre netleşir hocam biraz bana da bilgi verseniz