2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@varoufakis uzun bir süreden kastınız nedir ne kadar mesala 10 ay gibi mi?
-
Arkadaşlar guy en erken ne zaman gelir ?
-
12binlerde olanlar guy için beklemeli mi cidden ben de çok umut edip sonra hüsran olmak istemiorm ama genelde o civardakiler için olumlu konuşmalar olmuş..
-
Şu 1750 kişilik alım gerçekleşsin 300 lük vmy alımı gerçekleşsin bir an önce hayırlısıyla tahmini 2000 kişilik guy alımında 12-13 bin sıralara kadar guya girerler kaç puana denk gelir bilmem tabi il seçimi de çok önemli olacak
Bir de tahmini 250 kişilik mhuy alımı olursa en fazla 5500-5600 sıraya kadar düşer daha aşağısı kurtarmaz, p48 olursa bu da 78 civarı puan demek -
Tabi yukarıdaki yorumu yapınca bazı kişilerce boş analiz kasmış oluyormuşum ne derlerse desinler gerçekler aşağı yukarı yaptığım analizdeki gibi olacak
-
@RootofAllEvil kendin söylemişsin boş analiz diye. Sana katılıyorum
-
@Mimar yav he he görürüz beyfendi sonra 70 alan herkes başvursun diyip umut verdikleriniz burda ağlarsa sorumlusu sizsiniz
-
@RootofAllEvil ben kimseye umut vermiyorum
. 70 ala guya girer diye de bir şey demedim. Analizler yanlis dedim. -
@RootofAllEvil hocam bu @Mimar adlı arkadaş kuvvetle muhtemel biraz problemli biri. Gelene geçene sataştığını neredeyse her başlıkta görüyorum. Ben de foruma yeni üye olup sonucumu atıp bilgi istediğimde hafif haset kokan bir tavırla saçma sapan bir şeyler yazmıştı. Artık çekemiyor mu kompleksli mi o kadarını bilemiyorum. Sana naćizane tavsiyem kendisi takılıp cevap yazılacak bir zat değil, boşver. Iyi günler.
-
@Dellafeu hocam üç gün önce kapanmış bir meseleyi neden canlandırıp tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz? Burada kimse çocuk değil biz de öğretmen değiliz o yüzden forum kurallarını hatırlatmak hoşumuza gitmiyor ama lütfen şu sataşma veya laf sokma alışkanlıklarından herkes vazgeçsin. Hepinize saygılar.
-
@Agor cevap yazma diyor bir de gelip yazıya adamı ekliyor
-
Olası bir hazine alımında 82 ile sıra gelir mı YDS 80 bölüm iktisat ??
-
@Dellafeu sana ne sana mi kaldi ! Sen kendi kişiliğine bak lüzumsuz lüzumsuz konuşma. ya ben de tutmuş seni adam yerine koyup cevap veriyorum. Git işine hadi bebe. Sonucun nerede ve nasil işe yarayacağini araştir sen hadi.
-
@Agor sonra da biz suclu oluyoruz hocam
-
@stamina iktisat ağırlıktaki puan türlerinizde siralamaniza bakın hocam zaten yds den dolayı aradan 1000 kişiye yakın rahat siralamadan çıkar puanlarınız 82 civarındaysa bence rahat gelir en son sigorta için hazine 3 kişilik alımda bile 82 civarında kapattı geçen sene puanların yüksek olmasına rağmen bence ilan yokken şimdiden hazırlanmaya başlayın klasiğe.. ekim en geç kasımda zaten ilani gelir rutin tarihleri yani..
-
arkadaşlar bölüm bazında sıralamayı hala göremiyoruz ne zaman acıklanacak acaba bilgisi olan var mı?
-
@Lex-fori Geçen sene ÖABT sınavı açıklandıktan kısa bir süre sonra herkesin her puan türündeki sıralaması açıklanmıştı. Bu sene ÖABT 4 Ağustos'ta açıklanacak. En geç 11 Ağustos'ta branş sıralamaları açıklanır diye düşünüyorum...
-
@Priss hocam bu şekilde olursa alımlar guy sıralaması tahmini kaça kadar düşer ?
-
@bad1905 alımlar ne şekilde olursa dostum yukarılara fazla gidemedim bir özet geçer misin
-
@Priss hocam hareketlilik yok mu hiç pusuda beklemedeyiz enerjiler düştü kitap yüzü açamaz olduk