KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
-
@arsenlupen ama ben o puanla ilk sıraya gökçeada dhmi yazardım uçak yılda 3 bilemedim 5 defa iniyor deniz dibinde al bir tane tekne çık balığa boşver dünya meşgalesini aylık 4500 lira maaş para harcayacak yer bulamayacağın için belli bir yıl sonra son model bir araçla gelirsin bayramda ailenin yanına
-
@kamucukız il özel idarelerinde tayin çok zor ancak gitmek istediğin ildeki valiyi veya yardımcılarının çok yakın tanıdığı olacaksın onlar isterlerse yaparlar.ama tabi zor bir süreç
-
@guyan-gelmiş oncelikle ilgilendigin icin cok tesekkurler. Ingilizcem hic yok bu yuzden dhmi olmaz degil mi
-
@arsenlupen hocam dhmi memurlukta ingilizce istemiyor sizin dediğiniz stajyer aim memurluğu.
ama ne gariptir ki dhmi memurlukta iktisat işletme bölümleri var ama sizin bölüm yok.ama bu ileriki alımlarda olmayacak anlamına gelmiyor eğer ki bekleme durumunuz varsa diğer atamalar beklenebilir. -
@guyan-gelmiş sgk memurlarına uzmanlık konusu ne hocam Maliye deki memurlara guy yapma gibi mi
-
@brzezinski evet hocam ama şuan sadece talep ve az biraz da baskı var 1 yılda mı gerçekleşir 10 yılda mı bilinmez tabi.
-
@guyan-gelmiş teşekkür ederim cevabınız için
-
merhaba ben yeni kayıt oldum önlisans için göremedimde buraya yazayım dedim bölümüm 3293 elektronik teknolojisi DHMİ 29 kadro açtı benim branş sıralamamda 36 2 kadroda birisi belediye digeri üniversitede yani topkam 31 kado açıldı tekniker kadrosu elektronik teknikerinin DHMİ de maaşı 4800 bin lira bn 29 kadronum hepsini yazcam gelmeyecegini düşünüyorum şimdi diğer 2 kadronun maaşı ise 3000 lira felan bu iki kadroyu yazmamıyıp kasım için DHMİ yimi bekleyeyim yoksa yazayımmı 2 kadroyuda
-
@sargon açıkçası ciddi bir maaş farkı. Burada risk almak konusunda tercih biraz size kalıyor. Açıp açmayacağı kesin değil nihayetinde diğer atamada. Ancak şu var sonraki atamada yine belediyeye maaş olarak eş değer bir kadro açılırsa kaybınız olmaz bu tercihte yazmayışınızın. Sadece bir süre daha beklemiş olursunuz. Şayet DHMİ açılırsa 2.atamada zaten gönlünüze göre olur siz de rahatlarsınız.
-
@paretowilfredo teşekkürler cevap için
-
@bines maalesef yok ama alınan bilgisayar dersi yeterli oluyor. Neden tercih yapılamıyor anlamadım.
-
-
@Antimülakat hocam 85,6 siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü için 4001 ile sinop il özel idaresi yazmak mantıklı mı ölü tercih mi olur ya da daha genel olarak nereleri yazmalıyım doğu hariç?
-
En son kaçı görür bu tercihler sizce @paretowilfredo @Antimülakat @guyan-gelmiş
-
@ddguy bölüme göre değişecek hocam en düşük maliye ve çeko kapatacak gibi duruyor. En yüksekte işletme olacağa benziyor. Maliye bölümü 84 gibi duruyor
-
Merhabalar. Şimdi bu belediyede 7257 koşulu var. Seyahate ve arazide çalışmaya elverişli olmak diye. Acaba bu koşul atama olduktan sonra nasıl teyit edilcek?
-
@Antimülakat Hocam Merhabalar.Bugün tercih yapcam sizin görüşünüzü almak istedim.İşletme puan 86.695 Ankara Adana ve çevresi yazsam. Tayinin kolay olduğu kurumlar istiyorum.Gelme ihtimali nedir.Teşekkürler
-
@Antimülakat hocam maliyenin 84 e düşeceğine kesin gözüyle mi bakıyorsunuz?
-
@sel06im puan güzel ama belirli iller için ne olur bilmek zor. Normal şartlarda o puana gelebilecek yerler var.
-
@fatihrsln kesin sıkıntı yok.