Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
hakkaten ulaşım sıkıntılı oraya direk önünden geçen dolmuş var mı ?ben bi kere türkiye finansa gitmiştim albaraka nın yanındaydı o da yanlış hatırlamıyorsam,indikten sonra yürümüştüm gene baya.bilen varmı nasıl direk gidilir ?
-
Arkadaşlar ulaşım gerçekten zor. Üsküdar marmaraydan taksiyle gittim ben 25 lira yazdı. Otobüs bekleyecekseniz daha önceden çıkın derim çünkü benim beklediğim otobüs gelmedi.
-
müfettişlik mülakatı için son gün hakkında fikri olan var mı bu hafta cuma son mu acaba?
-
@mxmcv son gün 2si diyolardı.
-
@danzig hocam sarkabiliyor mülakatlar. mülakat bittikten sonra da az biraz bekletebiliyolar. bilet konusunda çok temkinli davran. ya hemen alma. ya da geç bir bilet alıp işin erken biterse değiştirirsin (tabii değişiyosa)
-
@danzig hocam eğer öğle arasına denk gelirse baya sarkıyor. Benim 12'ydi mülakat saati 12.30'da kurul dağıldı 13.30'da geri toplandılar, ben 14.30'da mülakata anca girebildim. Toplam süreç de 15.30'da bitti. Yani normal saatinizden bir 3-4 saat hesap edin erken çıkarsanız da zaten problem olmaz.
-
Başka birimler için teklif alanlar oldu mu
-
Arkadaslar 2.mulakat muhabbeti donuyor memurlarda. Var mi mulakata girip 2.mulakata çağrılan?
-
@armindo hocam ilk mülakattan hemen sonra gmy ile görüştük ikinci mülakattan kastımız o. Yani bir daha çağırılma değil de ilkinden çıkıp yarım saat bir saat sonra gmy ile görüştürülme şeklinde oldu.
-
@mxmcv himm anladim hocam. Bende oyle bir sey olmadi, olumsuz gitti demekki
-
Yedeklere de şans verecekler mi acaba
-
@mxmcv ikinci görüşme yapacağınızı ilk mülakatta mı söylüyorlar.yoksa çıkınca mı öğreniyorsunuz.
-
@drinktink çıkınca söyleniyor hocam. Biraz bekleyin gmy ile görüşeceksiniz deniyor.
-
@mxmcv ben çıkınca biraz bekleyin bilgilendircez dediler,ben de biraz bekledim sonra niye beklediğimi unutup çıktım dalgınlıkla mülakatta zaten aşşa yukarı belli olmuştu biz farklı karakter falan arıyoruz demişlerdi.biraz daha mı bekleseydim acaba resmen dalgınlıkta çığır açıyorum bu aralar var bende bişey.
-
@drinktink bu baya büyük bi dalgınlık olmuş keşke arayıp sorsaydınız ️ Gerçi farklı karakterler arıyoruz dedilerse dediğiniz gibi yüksek ihtimal olumsuz düşünmüşlerdir ama yine de ik'yı aramakta fayda var bence.
-
@mxmcv müstehak ya bana işte ama içerden olumsuz çıkınca,kendi kafamda mülakatı değerlendiriyordum öyle ona dalmıştım işte.şimdi hangi yüzle arıcam.böyle içerden çok umutlu çıkmayıp da ikinci görüşmeyi yapan var mı ?
-
Arkadaşlar sizce 2.mülakata kalamayan herkes elendi mi?
-
@Deschain müfettişlikten elenmiş olabilirler (ki olmayabilir de) ama bütün süreçten doğrudan elendiklerini düşünmüyorum. Uygun görülen adaylara uzmanlık iç denetçilik vs teklif edilebilir bence.
-
Arkadaslar nerden takip ediyorsunuz bu ilanlari benim hic haberim olmadi
-
@mxmcv Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
@Deschain müfettişlikten elenmiş olabilirler (ki olmayabilir de) ama bütün süreçten doğrudan elendiklerini düşünmüyorum. Uygun görülen adaylara uzmanlık iç denetçilik vs teklif edilebilir bence.
Hocam iç denetçilik sınavı yapıldı zaten teftişten elenenlere teklif gider mi sence?