RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@ahobaba hocam bir yanlış yok ki düzelecek bir şey olsun! Kurumlar böyle de ilana çıkıyorlar.
-
Arkadaslar sizce girmeye değer bir iş mi ? Maaşı olanakları vb. Durumları nedir? Ben kendimi bakanliklara odakladigim için bu tarz kurumlara hiç bakmadım. Sizce kariyer memurluğu için bir seçenek olabilir mi RTÜK?
-
-
@armindo hocam geçen sene 2016 puanımla ucundan kaçırdığım, yarım puanla falan, çok sınav oldu. O yüzden kesin konuşmuyorum. Bakalım gelirse ne âlâ gelmezse önümüze bakarız
-
ÖSYM Branş Sıralamasını Ne Zaman Açıklar Acaba, Branş Sıralamamızı Bilsek Tahminde Bulunabilirdik
-
@salih1940 öabt 4 ü gece 12 de acıklancakmış 7sinde 8sinde açıklanaçağını düşünüyorum
-
-
Bilgisayar Mühendisliğinden 79 ile başvuracağım. Mühendislerin kurumda yaptığı iş hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
-
@rmazandavulcusu görevlendirildiğiniz daireye göre değişir, rapor yazımı, lisanslanma veya frekans tahsisi gibi konularda yardım alabilirler veya bilgi yönetimi dairesinde çalışırsınız.
-
@aliveli sağolasın hocam.
-
Eskiden maasi cok oldugu icin cok gözde idi şimdi normal bakanlik uzmanlari ile ayni..Bol bol tv izleyip ihlal varmi yokmu diye rapor hazirlayip sunuyorlar.
-
@memurlardan Mühendisler de mi TV izleyecek hocam? Daha teknik bişeyler olur diye düşünmüştüm.
-
Kamu yönetimi mezunuyum ama iktisat puan türündeki puanım daha yüksek ordan başvurabilirmiyim?
-
Herkes kendi lisans diplomasına göre başvuracak. Kamu yönetimi mezunu ilanlarda kamu yönetimi varsa ki burada var, önce diploma (Siyaset Bilimi mi değil mi) ve YDS (kurum nasıl uygun gördü ise puanı/yılı) sonra puan uygun mu diye bakacak. Eğer varsa 2. diploma (çift anadal, mühendislik+Kamu Yönetimi, biri AÖF biri örgün vb. ) 2'sinden yüksek olan ile başvurabilirsiniz.
-
arkadaşlar biraz zevzekçe soru soracağım da rtük uzmanları tam olarak ne iş yapıyor sabahtan akşama kadar televizyon mu izliyor o şekildeyse çekilmez be evlilik programları falan
-
@RootofAllEvil hayır şikayet edilen yayınları izliyor ama her daire değil.
-
P19(maliye) puanim 86.6 siralama 2067 ve 8 kisiye kalmak lazim basvuru yapmaya harcayacagim bikac saate bile degmez dimi
-
P34 800lere düşme ihtimali var mıdır ?
-
Abi adama tv izlemenin karsiligi olarak gel sana ayda 4100 tl verelim diyisun adam da cekilmez yeaa bu is diyo. Saka gibi
-
@Mimar üstad büyük olasılıkla şikayetler evlilik programı,flash tv vs saçma yerlere yönelik geliyordur ve bunları inceliyordur o işe atanmış uzman. böyle bir iş için 10000 tl verseler bile çekilmez bence. : )