RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@armindo rakibiz hocam.. inşallah düşer o puanlara kadar
-
@Keymarsh senin rahatmış hocam 100.sıra, hayırlı olsun bakalım ya düşerse ne ala
-
P14 de 201.e iner mi acaba? Elden başvuru olması umutlandiriyor.
Düzeltme; posta yoluyla da oluyormuş.
-
@genclerbirlikli valla o bence de önemli bir etken olacak :))
-
@armindo elden başvuruyu diyosanız posta da oluyormuş
-
@genclerbirlikli hadi ya bana gelme ihtimalini sıfırladık o zaman
-
@armindo cikmaz demeyip şansımızı deniycez hocam
-
@genclerbirlikli siyasal mezunları basvuramiyormus
-
@armindo önümüzdekilerin ne kadarı iktisat mezunu ve bunların arasında kaç tanesinin yds'si var... ona bağlı rahat diyemem şu an
-
İktisatta minumum 150-200'e kadar geriler bence yds şartı nedeniyle..Ben 94 puanla köşeme çekiliyorum:)
-
@Mimar yakarım o rtükü
-
Tamamen ekstra bir ilan ve 60 gibi inanılmaz rakam önümüzdeki ilanlar için umut verici. C neyse de D seviye çok eleme yapmıyor, bunu geçen seneki SGK uzmanlık sınavında gördük. Öte yandan YDS nin KPSS puanlarından kalkması da üst sıralarda 10-20 dil puanlı adamların yer almasına neden oldu. ingilizcesine güvenen aynı netleri yapsa da geçen senelere göre sıralamada çok gerilerde kaldı. Bu da demektir ki dil puanı olmayan ancak alanda coşan bir ton insan var. Biraz süpriz bir ilan olacak ancak ben iktisat-işletme ikilisinin en az 150 ye kadar geleceğini düşünüyorum. Özellikle p14 iktisat puanı çok iyi olan bir ton maliyeci var. İşletmeciler de işletme dersinde çok iyi olmadıklarından yakınırlar. Bu derste de yüksek alanlardan başka bölümlerde olan çoktur kanımca.
Herkese başarılar.
-
Ne güzel ilan dedim Sevindim Bölümlere ayırmış falan..Aşağıya doğru iniyorum Dua ediyorum dil istemesin diye ama yok nerdeee illa ki Yds
-
@ersagun hocam yani yds den istenilen dereceyi alamayanların da sınava giriş hakkı var mı?Tam anlamadım yardımcı olursan sevinirim
-
Yds d puanı olmayan başvuru yapamaz.
-
@JanTinbergen yalnız alım bölüm bazlı puanim yüksek olması bise farketmez öğrenim dalı diyo iktisatçı Maliye ye başvuramaz
-
@brzezinski hocam zaten maliyeci başvurur denmemiş ki! Yüksek puanlı p14'te maliyeciler var üzerine analiz yapılmış. Bölüm harici yüksek puanların olması çok önemli çünkü bölüm içi kaça kadar düşebileceğini o kısım belli edecek.
-
@genclerbirlikli denicez tabi yav taş atacaz da kolumuz mu yorulacak
@Keymarsh hocam sen başla bence ya, sana gelmezse kime gelecek -
Hocam ben kamu mezunuyum en düşük ouanıda burdan aldım iktisat 90 puanım var basvuramıyorum . Bu duzelmez mi
-
@erdemsrc yok hocam. YDS 60 başvuru ön şartı.