RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
Özel kalemde beklerken ilgili personele sorduğumda 7 gün içinde açıklanır büyük ihtimal demişti.
-
arkdaslar rtük mü sivil havacılık genel müdürlüğü mü sizce
-
Pazartesi açıklanmazsa bu hafta içi boyunca açıklanmasını beklemeyin çünkü başkan Romanya'da olacak...
-
@ђилаc_mилован hocam başkanın olmamasıyla alakası nedir, sonuçta adam eline mikrofon alıp açıklayacak diye bi şey yok ki. Kişiler belirlenmişse(ki zaten mülakatlar bitince az çok belirlendiğini düşünüyorum) ilgili memurların siteye isimleri yüklemesi işi nihayetinde.
-
@genclerbirlikli bildiğim kadarıyla başkan imza atmadan hiçbir kpss a grubu alımı sonucu açıklanmaz. yanlış mı biliyorum?
-
yönetmelik gereği neyse o olur ve listeler pazartesi imzalanır. salı günü acıklanır arkadaslar. zaten listeler netleşti aşağı yukarı.
mülakat puanları ayrıca acıklanır mı sizce -
@ђилаc_mилован hmm onu bilmiyorum. Öyleyse dediğin doğru
-
Kurum başkanı zaten mülakata girdiğinden imza kısmının sorun olmayacağını düşünüyorum ben de. Ancak listelerin netleştiği bilgisine nasıl ulaştınız @galatasaray ? Çünkü şu dönemde güvenlik soruşturması tamamlanmadan bir mülakat sonucunun açıklanması zor gibi geliyor. Yönetmelikte süre belirli olsa da özellikle ohal döneminde bir çok kurum sınav ve atama yönetmeliklerindeki süreleri esnetmek durumunda kaldı. Salı açıklanması harika olur ancak zor bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.
-
@jantinbergen herkesin aldığı puan zaten belli. sıralamaya sokulup listeler acıklanacak. güvenlik sorusturması listeler belirlenip evraklar istendikten sonra da yapılabilir.
-
Açıklandı. Giren arkadaşlara tebrikler ben yokum.
-
Yedekler sadece kendi bölümünün kontenjanına göre mi girebiliyor. 60 uzman yardımcısı yazıyor. 55 kişi kazanmış. Gerekli görüldüğü takdirde başka alnlara kaydırma yapılabilir yazıyordu ilanda. O gerekli görülmesi bu zamana kadar mıydı yoksa bundan sonra da o geri kalan 5 kişi yedeklerden tamamlanabilir mi acaba?
-
@twoof takdir hakları saklıdır eğer gerek görürse yine kullanır.
-
@genclerbirlikli sağlık olsun
-
@aliveli eyvallah
-
@aliveli peki bu istedikleri bölümden mi yoksa tüm yedekler arasından en yüksek puandan başlayarak mı olur eğer olursa. Biliyor musunuz? Boş umutlar peşindeyim sanki hala ama
-
@twoof hocam bölümler dikkate alınır yine ama gerekli gördüğünde değişiklik yapma yetkileri var.
-
Öncelikle kazananları tebrik ederim 8.pro SGK yı kazanıpta feragat edecek var mı ?
-
@şakagibi benim tanidigim 1 kişi var hocam.
-
Kazanan arkadaş var mı?
-
yazanlar elenen garibanlar hep