15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@steward Yuh mu denir, ne denir. Ya rabbi aklima sahip cik! Abi o nasi sans oyle!
-
@steward üniversite mezunu işsiz sayısı arttıkça insanlar kafayı yemeye bşladı hırstan.
-
@steward söylediklerinizi üzülerek okudum, ek olarak meselenin öncelikle bir üniversite mezununu itibarsızlaştıracak duruma getiren sebeplerde aranması gerektiğini belirtmek isterim. Hiçkimse hırsız, haydut vs. olmak için üniversite okumaz, kpss ye girmez. Belki özünde vardı hırsızlık hastadıydı, belki de kim bilir neler yasadı da bir sınav sabahı çalacağı cüzdandan medet umacak hale düştü...Kendimizden başkasını anlayamıyoruz ama elimize helalinden üç kuruş para geçsin diye kimimiz ne uykusuz geceler, bunalımlı aylar, hastalıklar, intihar düşünceleri, kötü alışkanlıklarla bu süreci atlatırken kimimiz de böylesi kolayına kaçıp suça sapıyor, bir baskasına zarar veriyoruz...Biz suçludur cezasını çeksin der yaftalar geçeriz ama böyle bir olay Anayasasında sosyal devlet olarak tanımlanan hiçbir ülkede izah edilemez! Ancak Türkiye'de, yöneticilerimizin tabiriyle, "her üniversite mezunu iş bulacak diye bir kaide yok" anlayışı hakimken böyle şeyler normalleşiyor, utanıp şaşırmak da biraz lüks kaçıyor. Ne de olsa imam böyleyse cemaat n'apsın değil mi? Ha bir de cüzdandaki parayı yemek hırsızlık da torpil arayıp kul hakkı yemek için ne dersiniz.....? AH GÜZEL ÜLKEM!
-
ne zaman açıklanacak diye bir şey soran yok mu
-
@selanik bu soru için en iyi ihtimalle Kasım ayinin ikinci yarisini bekliyoruz arkadaşim Ondan kimse sormuyo.
-
Rekabet Kurumu sınav açıklama hususunda bayaa hızlı sayılabilir. Son iki sene sınav sonuçları sırasıyla 2 ve 3 haftalık sürelerde, cuma günü mesai bitiminde açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
-
@jantinbergen aynen rekabetin sınavı bekleyen 4 gün kafasına göre takılsın cuma akşamı bekleyin sadece
-
gecen yilki sinav 1 ay olmadan aciklanmisti. bu cuma veya gelecek cuma aciklanir en geç diye tahmin ediyorum. Ancak katilim biraz gecen seneye gore fazla gibiydi. bu nedenle haftaya cuma mantikli geliyor... Umarim gecen seneki gibi kiyim olmaz. Tahminime gore gececek kisi sayisi alinacak sayidan fazla olur.
-
var mı arayan soran arkadaşlar
-
aradım bugün yarın açıklarız dediler eli kulağında dediler
-
arkadaşlar diğer kurumlar fırıl fırıl bu sınavı önemseyen yok mu?
-
@selanik merakla bekliyoruz hocam.Eline sağlık sende arayıp sormuşsun.Cumaya kadar açıklanır inşallah o zaman da mülakatı konuşuruz nasipse.
-
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz kazanırız
-
@andone öyle bişi sence mümkün mü sadece soruyorum
-
@selanik sınava gren herkes foruma üye değildir diye düşünüyorum dolayısıyla burdaki herkesin yazılı sınavı geçmesini umuyorum sorun ne burda?
-
@andone ya sen adamsın adam:D
-
-
@unstoppable saol hocam sayende mutlu oldum baya.İnşallah siz de kazanmışsınızdır
-
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
rekabet önceki yıllarda kazanan ,kazanamayan herkesin puanını açıklardı.Şimdi neden sadece isim listesi açıkladılar anlayamadım