15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
Bilgi edinme kısmından notunuzu öğrenebilirsiniz. 1 gün içinde cevap almış bulunmaktayım. İktisat ve işletmeden inanılmaz bir kırpılma var. 100 almak için özenle ve kesin cevap verdiğim iki iktisat sorusu ve neredeyse full olan test soruları 70 gibi komik bir puan ile bana geri dönmüş. Baraj altı olan tek dersim işletme ise 40 altında. Birebir aynı soruları cevapladığım (hesaplama ve pazar konumlandırma soruları) aynı cevapları verdiğim biri ise kazananlar listesinde. Anlamak gerçekten zor.
-
@jantinbergen ortalama kaç hocam ?
-
@siyasallı71, içinde söyledi: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
@jantinbergen ortalama kaç hocam ?
Ortalama notu kurum göndermemiş ama kendi hesaplamama göre 74 ortalamam var.
-
Arkadaşlar bu arada mülakat konuları sınavla aynı, değil mi?
-
Özgeçmişteki dilbilgisi kısmı ne olacak arkadaşlar?
-
@andone bildiğin dilleri ve seviyelerini yaz
-
@unstoppable hocam aceba yds 80 vs mi yazsam yoksa yds b mi yazsam ?
veya Upper-Intermediate mi yazsam -
@siyasallı71 şöyle yaz 2017 YDS Sonbahar 80 gibi
-
@siyasallı71 başvuru yaparken zaten yds sonuçlarımızı girmiştik, bildiğiniz yabancı dilleri yazmanız bence kâfi
-
@dumbass her yiğidin yoğurt yiyişi farklı tabi siz de haklısınız dediğiniz gibi yeterli olabilir ama ben örnekte belirttiğim üzere yazdım.
-
@jantinbergen hocam ben bilgi edinmeden 6 gün önce başvurdum hala cevap gelmedi. Mail adresine mi cevap gönderiyolar
-
@wearenotthesame, içinde söyledi: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
@jantinbergen hocam ben bilgi edinmeden 6 gün önce başvurdum hala cevap gelmedi. Mail adresine mi cevap gönderiyolar
Eğer elektronik olarak cevap istemişsiniz mail adresinize gönderilir. Ancak yazılı olarak istemişseniz bu posta İle gelir ve gelmesi uzun sürer.
-
@jantinbergen, içinde söyledi: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
@wearenotthesame, içinde söyledi: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
Eğer elektronik olarak cevap istemişsiniz mail adresinize gönderilir. Ancak yazılı olarak istemişseniz bu posta İle gelir ve gelmesi uzun sürer.
Elektronik olarak istedim, 2 gün sonra tekrar başvurdum onun da cevabı gelmedi. Tamam hocam teşekkürler
-
@wearenotthesame kazandıysanız puan bilgisi paylaşılmıyor
-
Mail isteyenler spam kutusuna da baksın benim oraya düşmüş
-
Mulakata girenler nasil gectiginden bahsedebilirler mi?
-
Soruları istemiyoruz en azından kaç dakika sürdü komisyon nasıldı onları paylaşın
-
Mülakat 15-20 dk sürüyor.Başkandan oluşan saygın bir komisyon var.Genel olarak güler yüzlülerdi. Sorular CV üzerinden çoğunlukla.Başarılar dilerim
-
@rochas cv üzerinden derken hocam zahmet olmazsa açabilir misiniz? Alandan ne kadar soruldu mesela
-
@andone Hobilerin , varsa sertifikaların vs. yani saymadım aslında her şey birbiriyle bağlantılı geldi.