Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
ben girmedim paylaşımı görünce sizinle paylaştım.
-
evet başkan bir tweete cevap vermiş ay sonunu bulabilir açıklanması diye
-
kusura bakmayın arkadaşlar bana verilen bilgi de doğru çıkmadı.
-
Başkanın tivitinden sonra herkesin beklentisi ay sonuna kaldı sanırım
-
@tsc1 Tabi haliyle öyle oldu. Kaç yıldır üç beş güne sonuç açıklayan kurum bu yıl bir ayı bile aşacak. Büyük talihsizlik bizim için.
-
Açıklanmama nedenini çok merak ediyorum. Acaba bir sonraki alımı geciktirecekler de bu alımı geç açıklayıp iki alım arası süreyi psikolojik olarak olağan süre gibi göstermek mi amaçları. Aklıma direk bu geliyor.
-
@tony-soprano ööeeehhhh yani 10 yıl düşünsem böyle bir sebep aklıma gelmez senin nasıl direk aklına geldi güvenlik soruşturmasıdır büyüh ihtimal. başkan zaten kalabilir dedi kesin bi ifade kullanmadı kendiai de net olarak bilmiyor sanırım ne zaman sonuçlanır.
-
@ali-lukunku Yazılıyla sözlü arası soruşturma, sözlüyle mülakat sonucu arası soruşturma, mülakat sonucu atanma arası soruşturma. Bir şeyler uzayınca hep bir soruşturma. Hatta şunu duydum yazılı sonrası da soruşturma. Hani adam sıkıntılıysa hiç mülakata bırakmayalım.
-
@tony-soprano edit : yazılı öncesi soruşturma olduğunu da duydum
-
@tony-soprano Hocam forumdan başlığa girenleri, sınava başvurmayı düşünenlerede soruşturma varmış forumda ajanlar var.
Şaka bir yana bu kadarına ne polis dayanır ne başka kurum Gelir Uzm.Yrd. alımında da ben daha beklerler sanıyordum o yine hızlı açıklandı. Öyle tahmin ediyorum kurum içi hali hazırda bizimkiyle paralellik taşıyan yeterlilik mülakatları ile çakışması bizi geciktirdi. Yine de iyi başka bir başlıkta arkadaşlar 7 aydır mülakata girmeyi bekliyor. SPK'cılar. Ben yaştan emekli olucam bu mülakatları - soruşturmaları beklemekten. Sağlıcakla kalın.
-
Yeterlilik mülakatları ocak 29'da bitiyormuş.
-
Buraya neden kimse bir şey yazmıyor ay sonuna kadar böyle vakit geçmez
-
@501st-legion ne yazalım kardiş her gün şafak mı sayalım? Ocak sonunu bekliyor millet haliyle:)
-
@alanyetersiz2 Beklerken burada bi şeyler okumayı seviyorum manevi destek oluyor kardeş yoksa ben de biliyorum insanların ay sonunu beklediğini
-
@501st-legion o zaman bir şiir yazayım.
Bir bildirim sesi duymayayım
Telefona koşuyorum
Gelen vmy sonucu mu diye
Bir twit görmeyeyim
Yüreğim burkuluyor
Ağlamaklı oluyorum
Her şey bana vmy'yi hatırlatıyor
Gökyüzüne baksam
Vmylerin binlercesini görürüm
Ve içimdeki bu dayanılmaz sıkıntı
Bu emsalsiz hüzün
Sonuç beklediğim içindir
Siteye bakamaz oldum
Uykulardan korkuyorum artık
Utanıyorum odadaki bütün ailemden
Ve şu sonuç açıklandığı anda kalbim
Durabilir sevincinden
Zaman çıldırabilir
Çünkü benim dünyamda
Ölümsüzlük, atanmak demektir.Bir çocuk doğmayı bekler
Bir ağır hasta ölmeyi
Bitkiler yağmur ve güneşi bekler
İçinde bütün bekleyenlerin korkusu ve ümidi
Onu bekler
Asılmayı bekleyen bir idam mahkumu gibiSonuç gelinceye kadar
Pencerem kapalı duracak
Rüzgar gelmesin diye
Artık perdeleri açmayacağım
Gün ışığı girmesin diye
Sonra kahrolacağım
Bu karanlıkta, bu derin yalnızlıkta
Ve günlerce, gecelerce haykıracağım
Yine açıklanmadı off ya diyeBir gün bu telefona bildirim gelecek
Biliyorum
Er geç bu bekleyişin bir sonu gelecek
Yıllarca sonra
Öldüğüm gün bile gelse
Bütün bu bekleyişlerimi ve öldüğümü unutup
Çocuklar gibi sevineceğim
'Vmy oldun gadasını aldığım' diye
Uzun uzun ağlayacağım.Ümit Yaşar Oğuzcan Bekleyenler İçin adlı şiirini uyarladım.
-
şiir de yazıldığına göre artık açıklanması lazım bu sonuçların
-
@alanyetersiz2 bu şiirinizle beni duygulandırıp düşüncelerime tercüman olmuşsunuz.yüreğim buruk,gözüm yaşlı.%5’lik performans buna denir
-
@alanyetersiz2 Sürecin bize neler kattığı ortada yüreğinize sağlık. Kazanamaz isek sizinle şiir kitabı işine girmek isterim. Tanıdığım yayınevleri var.
-
biraz daha sabredelim ama umarım en az 200 kişi almışlardır en azından girme ihtimalimiz yüksek olur mesleğe hakkıyla riayet edecek olanlara evvela nasip olması temennisiyle
-
Ve ayın sonundan merhabalar başkanım
Sonuçlar açıklanmadı hala, şaşkınım
31 ocaktan önce açıklanmaz mı dersiniz
Bir açıklama yapsanız ne iyi edersiniz
Bekleye bekleye çürüdük sosyal medyada
Hayaller vergi müfettişi hayatlar kpss aBu süreç insanı çakma şair eder .d.d