Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
@agirhasarli hocam yazdiginizi okudum, burdan uyarıyorum, tekrarlamasını istemem.
Isinize gelmeyenleri silersiniz tabi insanlarin umutlarindan para kazaniyorsunuz yazik
-
@agirhasarli işimize gelmeyenleri değil gereksiz, uygunsuz üslupta olanları siliyorum. Ayrıca kuruş para kazanmıyorum.
-
@agirhasarli sadece bakan ve danismanlarin bildigi seyi bu nereden biliyormuş ta böyle atıp tutuyor:) oyle bir duruma düştük ki trollunden gecilmez simdi.
-
Merhaba dostlar yeniden.
Bildiğiniz gibi duyduğum şeyleri sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Bunlarda da çoğu zaman isabet sağladığımız forum geçmişinde açık ve nettir. O nedenle muhtemelen zamanında densizliğinden ve terbiyesizliğinden ötürü attığımız biri veya bizim karşımızda konumlanmış rantının peşinde birilerinin güdümünde gelen ithamları kesinlikle kabul etmiyoruz. Şu var onlarca bilgi duyuyorum. Bunların içerisinde de en makul olanları ve dayanaklandırabildiklerimi sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Bu yönden gönlümüz rahattır. Kimseyi kandırmak gibi bir gayemiz yoktur. Ama bu tip vakalar oldukça da gerçekten kendimi sorguladığım çok oluyor. Derdim ne benim? diye.
Ben siteyi kurmadan evvel de bu bilgileri sizlere iletmeye çalışıyordum bundaki gayem de çok basitti. Sosyal fayda, defalarca izah ettim. Elimden geldiğince de her konuda destek olmaya çalışıyorum herkese lakin gerçekten yorulmaya başladım. İnsan herkesle ve her şeyle mücadele edebiliyor ama cahil ve densiz adamı yenme şansınız yok. Çünkü öyle bir tavır ve kibir içindeler ki sizin söylediğiniz bal olsa, alır başkalarına pareto zehir verdi diye anlatırlar. Ne diyelim, Allah görüyor. -
@hagihagihagi sayısı fazla bir ilana gebe olabilirmi bu gelismeler
-
@agirhasarli sayısı fazla yeni bir ilana gebe olabilirmi bu gelismeler
-
@bydaler maalesef bi fikrim yok bu konuda umarım iyi bi ilan ile bu sürecin sizlere olumlu bi geri dönüşü olur.