Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@kariyer34 Anlamak mümkün değil siz istanbul guysunuz herhalde ivdb ye bildirim yapıldı sizlere yazı göndermek için neyi bekliyorlar.Bu işte bir karışıklık var belli..
-
@gmsmustafa insan kaynaklarında bekletiliyor büyük ihtimalle. Maaş zamanının geçmesi bekleniyor olabilir.
-
@kariyer34 ivdb ile sürekli iletişim halindeyiz ama bir mağduriyet yaratılıyor.Hüseyin Karakum elinden geleni yaptı.Her kurumun başına böyle kişiler lazım.
-
@gmsmustafa haklısınız. Yani ben de dört gözle yazımı bekliyorum ama ses seda yok. Umarım bu hafta gelir.
-
Pergen den öğrendiğime göre 161 kişiden 134 kişinin ataması yapılmış, kalan kısmın ya güvenlik soruşturması tamamlanmamış veya memur ise nakil evrakları gelmemiş. İl emniyet müdürlüğünü aradım ve güvenlik soruşturmasının tamamlanması için bir evrağımın eksik olduğunu onu kendilerine iletmemi istediler, aksi durumda birkaç ay daha sürebileceğini söylediler. Sonra tekrar pergen i aradım ve kalan 27 kişinin atamasının yapılması için hepsinin eksiklerinin tamamlanması gerektiğini 1 kişilik atamaların yapılamayacağını söylediler veya en iyi ihtimal ile 5 10 kişi şeklinde atamalar olur denildi. Bu durumda eğer soruşturmalar geç tamamlanırsa kendi promosyonumuzla eğitime yetişemeyebiliriz kişisel tahminim. O yüzden ataması yapılmayan arkadaşlardan ricam, hepimiz neden atamamızın yapılmadığını il emniyet ten öğrenip eksiklikleri tamamlamaya çalışırsak süreci hızlandırabiliriz. Ben kendi adıma benden istenilen evrağı yarın götürüp teslim edeceğim il emniyet müdürlüğüne.
-
@asderix üstat eğitimin ne zaman başlayacağına dair bir Bilgi alabildiniz mi?
-
@hagihagihagi bu konuda bir bilgim yok ama tahminen ataması yapılan herkes işe başladığında olabilir
-
@asderix eyv üstat
-
@kariyer34 üstat ne zaman ilişiği kesmeyi düşünüyorsunuz tabi yazı gelince:)
-
@hagihagihagi yazı geldiği an :)))
-
@kariyer34 :))) eyv üstat
-
Arkadaşlar merhaba, bakan atamayı yaptı fakat fiilen başlayan sayısı kaç ve ayrıca Ankara'dan başlayan arkadaş var mı hiç ?
-
Arkadaşlar muhtemelen suan eğitimdesiniz.11.dönem beklemedeyiz sınav iptal oldu.Kısaca meslek nasil artıları eksileri nelerdir.Eğitim eğlenceli oluyomuş doğru mu?
-
@zenginmemur, içinde söyledi: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Arkadaşlar muhtemelen suan eğitimdesiniz.11.dönem beklemedeyiz sınav iptal oldu.Kısaca meslek nasil artıları eksileri nelerdir.Eğitim eğlenceli oluyomuş doğru mu?
Su surecten yazan niye kimse yok.Hic mi sormuyosunuz egitimlerde kontrolor yardimcisi olcaksiniz haberiniz yok mu yoksa bunlarin hepsi asparagas mi
-
şu vergicilerin kendilerini birşey sanıp böbürlenmes kadar komiğime giden birşey yok
şu an eğitimdekilerin de hepsi kendini bir halt sanıyor. adam yazmaya bile korkuyor karizma(?!) çizilir diye.
Vergi Denetmeni oldukları süre iyiydi
Şimdi zaten gene o döneme geri döndürülüyorlar -
Suan egitimdeler ve hicbir seyden haberlerinin olmamasi imkansiz.Derse gelen hocalarin bile haberi olur.Artik yazın suraya bir iki cümle
-
ayıptır , sonradan görmeliktir bana göre
-
@zenginmemur kardeşim diğer arkadaş gibi değilde normal bi şekilde yazdığın için cevap vermek istedim. Eğitimdeyiz ve bizim de duyduğumuz buradakilerden ne eksik ne fazla ve inan herkes için böyle çünkü yapılanma ne şekilde olacaksa ki bunun son halini alana dek belki de sürecin bu şekilde yürümesi olağandır çünkü bizlerinde duyduğu buradakiler gibi kişisel olarak soruyorsan grup sayısının azaltılması dışında diğer tüm duyulanlarıngerçekleşip gerçekleşmeme ihtimali eşit bence o yüzden hayırlısı olsun sonuçta devlet için çalışıyoruz çalışacağız dediğim gibi hayırlısı olur umarım. Değişim dışında eğitime dair sormak istediğin varsa cevaplamaya çalışabilirim.
-
Ünvan : Hazine ve Maliye Kontrolörü
Özlük : 4800 Ek Gosterge
Gib e baglanma soz konusu dahi degil
Grup baskanligi sayisi azalacak (10-12)
Vergi Incelemesi ile Sorusturma/Teftis ayrılacakgereksiz kısımlar silinmiştir
-
@agirhasarli hocam yazdiginizi okudum, burdan uyarıyorum, tekrarlamasını istemem.