Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
alınan sayısı belli liste belli sadece imza bekleniyor sanırım.
-
@ali-lukunku en çok merak alınan sayısına dair
-
Bu 2016 Kpss'sine girenlerin şansızlığı ne olacak böyle. Puan geçerliliği 1 yıla düşer . Sınavlar çok geç gelir. Mülakatlar geç yapılır. Normalde min , max 4 günde açıklayan vmy 2 haftadır açıklamaz . Baya sabırlı olmayı öğrendik resmen
-
Bu mülakatın benim gibiler açısından ayrı bir önemi vardır diye düşünüyorum.Mülakata kadro sayısından daha az kişi girdik diğer konular açısındanda sorun yok herhangi bir terör örgütü siyasi ideolojik bir oluşumla alaka yok sicil temiz ailede sülalede sorun yok sınavlarda puanlar iyi eğitim hayatında genelde başarılı mülakatta memurluğa uygun düşmeyecek herhangi bir tavır olmamış soruların hepsine dogru cevap verilmesede genel itibariyle iyi bir şekilde geçmiş.artık burdada olmazsa sebep ne niye alınmıyorum diye kendi kendini yer insan çünkü iki yıldır kaybettiğim birçok sınavda hep kendimde aradım nedenini.bu sınavda artık kendimede bahane bulamayacağım .Benim gibi olanlarda vardır diye düşünüyorum inşallah işi olmayan ve hakeden arkadaşların hakkının yenmediği bir sonuç olur.
-
@bcd +1
-
@bcd kardeşim sıkıntı mülakata alım sayısından daha az girmek değil ki.kurum bu konuda nedense kafasına göre talıyo.dokuzuncu promosyonda da benzer şekilde oldu ama ilan edilen sayıdan daha az kişi alındı.mülakata girenlerin bir çoğunun evlilik hayali-en azından benim için öyle️-veya başka hayalleri bu mülakata bağlı.İnş-Allah girenlerin hepsi alınır
-
Vdk.gov.tr ye giremiyorum bir sorun var galiba insallah hayirlisiyla sonuclarin aciklanacagina isarettir
-
Ben de giremiyorum
-
Açıklanacak olsa Başkan twitter sayfasından ilan ederdi diye düşünüyorum.
-
Başkan hiç bi türlü cevap vermiyor nedense
-
açıklansa da yolumuzu çizsek hem kendi kaderimiz hem de bize bağlı olarak başkalarının kaderi değişecek belki de . Guy ve SGK'dan bir sürü insan feragat edecek. Keşke biraz seri olsalar bu konuda
-
Ben sabahtan siteye girmiştim henüz açıklanmamıştı, şimdi giremiyorum. Muhtemelen bugün açıklanacak.
-
Siteyi biz mi çökerttik acaba
-
Site açık sonuç yok
-
aynen hala bir sonuç yok acaba sınav hizmetlerini mi arasak sorsak
-
site hala cvp vermiyor açık değil ki?
-
siteye giriliyor şuan
-
ben giremiyorum da