Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@tsc1 seneye açıklanır esprisi yapıkmış mı diye bakıyordum yoksa ben yapacaktım
-
Toplamda kaç kişi girmedi mülakata belli mi?
-
Yılbaşından sonraya kaldı artık sanırım
-
Bu kadar sessiz bi mulakat sonucu bekleyen sayfa/tayfa görmedim bu kadar mi istemiyorsunuz ya da bu kadar mi beklemiyorsunuz.ne mulakat surecinde yazildi ne sonrasinda....
-
@terkiphatasi mülakatlardan sonra sanki herkes bir umutsuzluğa kapıldı gibi gerçekten çıt ses çıkmıyor
-
Merhaba arkadaşlar, yarın bir etkinlik yapıp Sayın Başkana twitter aracılığıyla seslenelim. Hatta Sayın Mahfi Eğilmez'i de tagleyip onun da desteğini almayı öneriyorum.
-
Ayrıca facebook gruplarında olan arkadaşlardan da etkinliğe katılmalarını isteyelim. Ben gruplarda değilim fakat olan arkadaşlar lütfen iletişime geçsin gruplarla. Her sene 3-4 gün içinde açıklanan mülakat sonuçları bu sene açıklanmadı, yani siz "daha yeni bitti mülakatlar hemen açıklanmaz" diye düşünmeyin.
-
Etkinlik yapılacaksa buradan haberleşelim
-
Etkinlik yapilarak sonuc alinacak bi kurum degil malesef.kaldiki bu kadar ölü bi sayfadan da etkinlik beklemek.....
-
@terkiphatasi Ne yapalım arkadaşım ? Meclise yürüyüş mü yapalım ? Allah aşkına mülakat biteli 2 hafta olmuş. Elalem 100 gündür bekliyor. Biraz daha sabredin zaten çok sürmüyor bunu açıklamaları.
-
@relativity ben biseyler yapalim mi yazmisim? Bisey yapilarak etkili olunabilecek bi kurum degil ve zaten yapmaya kalksakta bu tayfadan hayir gelmez demisim.ayrica bende sgk sonucunu bekliyorum 90 gundur ama vmy 2016 puaniyla girdik yano fazla fazla bekledik zaten anlayabiliyo musun
-
sen 100 gün beklemek istiyosan bekle
-
@terkiphatasi Bahsedilen doğruysa yani güvenlik soruşturmaları yüzünden bu kadar beklediysek, olası bir kazanma durumunda da ise erken baslayabilecegimiz anlamına gelir ki bu da tolere edilebilir. Yalnız beni geren şey sayfadakilere durduk yere giydirme durumu oldu. Hepimizin beklemekten başka çaresi yok. Bu ülke bu durumda hepimiz biliyoruz. Kadiyi kime şikayet edeceksin? Yavaş işliyor yapacak bir şey yok ne yazık ki.
-
@relativity kardeş kazanma durumunda işe erken başlayabilecemiz doğrumu yani böyle bir kesinlik varmı kurumların boyle işe başlama sürecini kısalttığı oluyormuki
-
Bana Salı günü açıklanacakmış gibi geliyor. İnşallah tabi.
Bir arkadaş VDK'yı aramış cuma veya salıdan sonra siteyi takip edin demişler.
Cuma geçti zaten yılbaşı girdi araya o yüzden salı günü açıklanır gibi geliyor -
@alanyetersiz2 çok genel konuşmuşlar bence salı günü ilk iş günü açıklanacak demek sonuçların hazır olduğu anlamı çıkıyor bu durumda cuma da açıklanabilirdi bence salıyıda geçebilir
-
Yarın büyük gün mü acaba???
-
@kenyes bana Cuma’ya kalacak gibi geliyor
-
Üşenmeden vdk nin son 5 duyurusuna baktım hep Sali günü yapılmış. Yarın için insan neden olmasın diyor. Ancak bugün tatil olduğunu varsayarsak haftanın 2.iş günü Çarşamba oluyor. Bakalım vdk bize nasıl bir sürpriz yapacak
-
@leviathan ciddi misin? Bu kurum tamamen ritueller tevaturle yürüyo, son 5 duyuru sali yayinlanmissa bu da bi cesit gelenek olabilir yani yarin buyuk gun:)