Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@issizadam teşekkürler
-
@paretowilfredo son iki alımda 1 hafta içinde açıklamışlar. Umarım yine öyle olur
-
@tony-soprano vdk bir nebze hizli dostum diger kurumlardan on gorusmelerfe vs. Belli asama katediliyor cunku sorusturma ve karar noktasinda. Insallah rutin bozulmaz.
-
Whatsap grubu aktifmi
-
Sessizlik yemini vardi galiba artik bozulabilir. Mulakatlar bitti. Sizce haftaici aciklanir mi?
-
Yazılı sınav açıklanalı 4 buçuk ay olduğuna göre güvenlik soruşturmaları kesin olarak tamamlanmış olacağını düşünüyorum. Bu sebeple de sonuçların önümüzdeki hafta içinde açıklanmasını bekliyorum. Çok emek verdik , çok sabrettik . Sonuna geldik. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun dostlar..
-
Arkadaşlar kaç kişinin mülakata gelmediğini soran oldu mu?ben 11 aralıkta girdim sorduğumuzda 10 kişi feragat verdi şuana kadar da 6 kişi gelmedi denmişti.
-
Arkadaşlar mulakatla ilgili genel değerlendirmeniz nedir? Fikir alışverişi için soruyorum. Kimi sorular cok cok zorlayıcıyken kimileri ise alan bilgisi ile sınırlı gayet rahat sorular.. Acaba meslek gereği stres kontrolu amacli mi bu kadar üstüne gidildi kimilerimizin:)
-
@robinson1 ben henüz mülakatım iyi geçti diyen duymadım hocam, kesinlikle bilerek yapılan zorlayıcılık olduğunu (hem meslek gereği hem kurum gereği) düşünüyorum, aksi halde kaç kişi alınır bilemiyorum Arkadaşın dediği gibi mülakatlar bitti sessizlik yemini de biterse genel değerlendirmeler de bulunalım, hepimiz için hayırlıysa olsun değilse uzak olsun
-
Twitt atsak arkadaşlar başkan belki cevap verir sonuçlar için
-
Herkes pek ciddi
Vmy nin havasına şimdiden büründük, öncesi buysa sonrasını tahmin ediyorum
Bari biraz heyecan olsun
Bu hafta güzel haberlere gebedir inşallah bizler için -
@2525 inşallah emek veren çok isteyen herkes listede olur
-
@hayallervmy
İnşallah Hocam -
oncelikle hepiniz icin hayirlisini diliyorum arkadaslar.. benimkisi biraz konu disi olucak benm kpss puanlarm 88-89 araliginda siralamamda 350 ile 600 arasi degisiyor..evli oldugumdan istanbul disi biyere gidemiyorm.. yani tek secenegim vmy ve sgk teftis. ekimden beri yani guydan elendigimden beri de ders calismiyorm. sizler vmy ye calisirken kpss kitaplarinizla mi ilerlediniz yoksa daha ayrintiya mi girdiniz..simdiden tesekkurler
-
@goodwill klasik sınava hazırlanmak konuyu iyi öğrenmekten geçer, test için bir soruyu göz aşinalığı ile kulak dolgunluğu ile çözebilirken klasik sınavda konuyu başka birine anlatabilecek seviyede öğrenmek gerekir. Yani konuyu gerçekten öğrenmek gerekir. O yüzden klasik sınavlar için konunun tüm mantığını öğreten kitaplardan çalılmak gerekir. İktisatta grafiklerin neden öyle çizildiğini, muhasebede kesin mizanda neden gelir tablosu hesabı kalmadığını ezberlemek size testte soru çözdürür ama bunların mantığını bilmek tüm testleri zaten çözdürür üstüne klasiklerde başarıya ulaştırır. Kaynak seçiminde iktisat için Erdal Ünsal muhasebe için açıklamalı monografi maliye için Mahmut Kalenderoğlu tavsiye ederim. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Şunuda belirteyim bu tamamen benim kişisel görüşümdür başkaları başka türlü düşünebilir saygı duyarım. -
Arkadaşlar ben vdk yı aradım biraz uzun sürer dedi açıklanması. Yani hafta içi açıklanacak gibi durmuyor söylediğine göre
-
@gevrik Bunu söyleyen kişi kimdi? Yani açıklamaya yetkili birisi mi? Yoksa idareye yabancı birisi mi?
-
en garantisi twitterdan başkana sormak genelde cevap veriyor kendisi. bu hafta açıklanmıcaksa bilgi verir diye düşünüyorum.
-
@kizilderili cok tesekkur ediyorm.. umarim gönlünden geçen olur
-
@terkiphatasi vdk yı aradım sınavla ilgili bölüme aktardılar ordakileri kişi söyledi , yani yetkili kişi söyledi , sizlerde arayabilirsiniz