Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Uzun derken acaba aylar sürer mi")
-
@goodwill benimki de konu dışı ama öğrenmeyen varsa diye yazdım, İş Teftiş de var İstanbul'da (sınavı geçti).
-
@goodwill dostum soyle bir analizimiz var goz atabilirsin.
https://www.tercihiniyap.net/haber/tasrada-gorevli-olup-daha-iyi-ozluk-haklarina-sahip-meslekler
Ankara disinda gorev yapma imkani olup tasra ozluk hakkima sahip olmayan meslekleri anlattik.
-
Aradım şimdi bende daha bize bişey gelmedi dediler bu hafta da açıklanabilir dedi
-
@musgrave böyle güzel haberler yazan arkadaşları öpesim geliyor
-
-
@paretowilfredo cok tesekkur ediyorm forumunuzda okumadigim yaziniz kalmadi bunu da okudum iyiki varsiniz
-
@goodwill bilmukabele dostum sizler de iyi ki varsiniz.
-
@musgrave ben de aradım. Bu hafta içi de açıklanabilir haftaya da kalabilir dedi.
-
Alışılagelmişliğin olmadığı gerçeğini vmy kanadında da tecrübe edeceğiz sanırım,
Adetidir 3 güne açıklar dedim ama yanıldım :))
Aman “afeti” yaşamayalımda yeni adetine katlanırız ️ -
Bugün yarın açıklanır mı sonuçlar? Açıklansın çünkü lütfen.
-
Kimseden bir duyum yok mu?
-
Arkadaşlar 2015 ve 2016 yıllarında yapılan sözlü sınavlar 4 gün içinde açıklanmış. İsteyen VDK sitesinden bakabilir. Hatta 2015 yılında Cuma günü biten sözlü sınav Salı günü açıklanmış. Bu sene zaten yazılı sınav sonuçlarının açıklanması ve sözlü sınav tarihleri arasında oldukça uzun bir zaman vardı, ön soruşturmanın yapılmış olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda açıklanabileceğini düşünmekle beraber VDK Başkanı Hüseyin Bey'e twitter üzerinden etkinlik yapılarak sorular sorulabilir bana göre. Naçizane fikrimdir.
-
Başkan Twitter’dan sorulan sorulara yanıt vermiyor artık galiba birkaç arkadaşımız sormuş lakin yanıtsız.
-
@hayallervmy ben yazdım başkana ama cevap yok sanırım süreç her kurumda olduğu gibi yine uzayacak
-
@leviathan Belki de açıklanacağı için şu an cevap vermiyordur diye olumluya yoruyorum. Açıklanacağı gün duyuru yapacaktır inşallah diyorum.
-
Büyük günün bugün olduğunu düşünüyorum. inşallah yanılmam.
-
@ali-lukunku 2018 e sarkar bence yeni yıla umutla girelim diye açıklamazlar:)))))
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması kesin yapıldı mı şimdi sonuçlar açıklayınca yeniden süreç uzatacak mi yoksa
-
@banshe büyük ihtimalle yapıldı. Çünkü daha önce yazılı sınav sonucu ile mülakat tarihi arasında bu kadar zaman farkı yok. Guyda da aynısı yaşandı ve diğer alımlara göre erken iş başı yaptırıldı. Umarım burda da öyle olur fazla beklenmez