10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar bugün 19:00daki twitter etkinliğini unutmayalım.
-
Etkinligi unutmayalim arkadaslar
-
etkinlikte hergün öğretmenler gündemde bizler ise sadece ders çalışıyoruz onlar 3.alımın sözünü alırken bizler kütüphanelerde ders çalışıyor olacağız bizler böyle devam edelim
-
Ailelerimizden alıp dershanelere, kitapçılara vermeye devam mı arkadaşlar? 1000 kişilik ilan gelse 4000 kişiye şans doğacak ama elini taşın altına koyan kişi sayısına bak. 2019'da girecek arkadaşların bile destek vermesi gerekiyor yoksa bu sene olduğu gibi kpss'den hemen önce ilan gelecek ve onlar da daha fazla bekleyecek. Hadi onlar daha farkında değil diyelim binlerce puan almış mezun arkadaşlar nerede?
-
@deumaliyecisi bahsettiğim ilan sgk ilanı değil genel konuştum.
-
DUYURU
Arkadaşlar Pazartesi ve Salı günü Twitter’da Saat 20.00’da GUY ve DGUY Mülakat tarihlerinin açıklanması için Etkinlik yapılacaktır.Lütfen Herkese Yayalım Zamanı geldide geçiyor bile.
#guydguymülakatlarınerede
️ Yetkilileri etiketlemeyi unutmayalım -
@gizem2020 Arkadaşlar Guy ve DGUY mülakatları açıklanması için bizde Yardım edelim. Çünkü Olası SGKnın alımında 300 DGUY kişinin Başvurmaması demek Ve Belki GUY olanlarda Başvurmaz
-
@gizem2020 bir zahmet başvurmasınlar zaten geçen promosyonda guy olanların hiç biri alınmadı bunu okuyan arkadaşlar varsa başvurmayın boşa kontejyan doldurmayın arkamızda ki arkadaşlar içinde umut olsun
-
@kuşçubaşıeşref Bende öyle düşünüyorum Hocam. Gerçekten GUY’u kazanan bilinçli bir kişiyse başvurmayacaktır Zira alınmayacağını bile bile başvuruyorsa İşte o zaman o arkadaş birilerinin Hakkına girmiş olacaktır
-
Hocam bir gelişme var mı ilan hakkında @paretowilfredo
-
Sgkda bir gelişme yok mu? yıl bitecek neredeyse
-
Denetmen yardimciligi olsun mufettis yardimciligi olsun hic bi haber yok mu?
-
Arkadaşlar etkinlik yapılacak mı acaba?
-
@T-Robert-Malthus hocam mhuy 2019 kpss öncesi kesin mi? hatta ilan hazır, yazışmalar yapılıyor?
-
Umutlar tükeniyor.
-
2017 dışındaki tüm ilanlar cuma günü verilmiş. Ve yarın cuma bir umut,belki,olabilir,ihtimal dahilinde
-
@872 hocam çok iyimser ihtimaller bunlar o kadar yaklaştıkmı ya ilana.
-
@mrnobody dediğiniz gibi benimki sadece iyimserlik:)
-
#SGKpersoneliuzmanlıkistiyor tagi tt olmuş. Biz neden olamıyoruz
-
@872 bide o kadar maç varken.Biz maç zamanı gündem olamayız diye korkudan erteliyoruz.