10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Başvurusunu yapmayanlar için son 1 saat ..
-
mezuniyet konusunu nasıl yapıyoruz arkadaşlar? 2018 yazsak yeterli mi?
-
başvurunuz kaydedilmiştir dedi yeşil bir yazıyla ama mail felan gelmedi. olmuştur herhalde
-
@morand hocam bana da maıl gelmedı bırkac arkadasa da sordum hatta kımseye maıl atmamıslar olmustur basvurunuz
-
@damadferid14 basvurular bitti var mi bi duyum
-
@gari̇p-i̇nsan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Biri aklınca yine bizlerin beyniyle alay ediyor . Biz burda bu ilanın 81-82 bandında kapatacağını söylediğimizde umut taciri ilan edildik . Görüyoruz ki bir çok insanın umutlarıyla oynayan şarlatanlar biz yokken türemiş buralarda ve bunu yapan kişi veya kişiler emin olun 78-79 puanlı kendini bilmez aşağılık vs daha fazla ileriye gidemeyeceğim gereksizlerdir . 80 üstü ya da 80 altı ilanda belirtilen puan almış herkes gönül rahatlığıyla başvurusunu yapsın . Göreceksiniz ki sınav geçmiş yıllardakinden düşük kapatacak . Morellerinizi bozmayın , gardınızı düşürmeyin . Kim başvuru yapmak istiyorsa da yapsın insanların tercihlerine karışmayın . Bu şekilde başvuru yapmayacak olanları dahi tahrik eden arkadaşlar var . Biraz daha sağduyulu biraz daha mantıklı davranın . Hepinizin hakkında hayırlısı olsun Allah çıkmış olduğunuz bu yolda sizleri muvaffat eylesin . Kalın sağlıcakla
Tahmin ettiğiniz puan aralığında kapatmasını diliyorum. Tahmininiz gerçekleşirse diğer mülakatlardan elenenler için umut olacak.
-
Akıllarda tek soru :
Acaba kaçla kapatacak ? -
Başvuru yapan arkadaşlar ben başvurumu şöyle bir kontrol ederken başvuru görüntüle kısmında yazışma adresimin il ilçe kısmı gözüküyor. Lakin başvurumu indirdiğim pdfte yazışma adresindeki il ilçe yok bu sorun sadece bende mi var acaba.
-
P47 86 küsür ile başvurmadım Guy u ve istediğim ili kazandığım için herkese başarılar dilerim
-
@arven-s buraya koyuyorum tahminimi
84.5 -
3-4 ay önce 300 kişilik bir alım için 85 civarı kapanır diyorduk ama şuan 350 kişilik bir alım söz konusu ve 1450 ye yakın arkadaşımız yerleşti. Böyle bakınca sanki 83-84 arası kapatma ihtimali yüksek gibi geliyor bana. belki de ben fazla iyimser bakmak istiyorumdur bilemiyorum:(
-
@sonmaliyeci sorun yok hocam bende de aynı durum var pdf de ıl ve ılce yer almıyor merak etmeyın
-
@sonmaliyeci hocam ona ben de dikkat ettim son dk birinde gözüküyor diğerinde gözükmüyor diye sisteme girip tekrar revize ettim simdi birinde mükerrer görünüyor diğerinde tek..bakalim umarim sıkıntı çıkmaz
-
@i-fisher saolun hocam insallah sizler gbi duyarli arkadasimiz cok olmustur
-
83.55 ile pusudayım bekliyorum
-
82.628491 ile kapatacak diye dusunuyorum
-
@varetopilfredo 82.04 e düşmez mi hocam
-
@varetopilfredo
Tüh !
82.6199999 puanım var! -