10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Ne gibi bir hata alıyorsunuz ya da nerede takılıyorsunuz arkadaşlar ?
-
Burvuru suresimi doldu
-
@umutozk16 ben formu dolduruyorum gonderme asamasında hata veriyo kaydetmıyo error veriyo anlamadım gitti kac gundur ugrasıyorum bu gıdısle yapamıcam
-
@damadferid14 kacla kapatacagi yonunde bi tahmininiz varmi
-
Başvuru puanımızı değiştirebiliyor muyuz.
-
@babayega Sistem zaten en yüksek puanınızı çekiyor neden değiştirmek istiyorsunuz ki hocam
-
@f-hayek kpss sonrası girmek için düşük puanla başvurmayı düşündüm ama olmadı.
-
Arkadaşlar kontrol amaçlı başvuruma bakmak istedim ama göremedim nereden anlayabiliriz yada görebiliriz başvurunun olduğunu?
-
@f-hayek Sistem otomatik p23 seçmiyor mu? Ben en yüksek puanımı kendim seçtim. P23 seçiliydi çünkü
-
@tugay-bayrak siteye girince başvura tıklayınca ad,soyad,TC , başvuru tarihi yazar. Altta güncelleme, kaydet falan yazar. Bunlar yazmıyor mu?
-
Ben en yüksek puanım hangisiyse kendim seçtim sistem en yükseği seçmedi google chormdan başvuru daha sıkıntısız,explorer sıkıntılı başvuru süresi bugün son sanırım,başvuru görüntüleme kısmından başvurunuza bakabilirsiniz
-
@tugay-bayrak hocam sız ındırmedınız mı basvurunuzu ındırdıysenız olmustur zaten
-
Siteye yönlendirilince hala başvur çıkıyor ilk ekranda sizlerin de öyle mi? Başvurduğumuzdan nasıl emin olucaz
-
@delta hocam evet cıkıyor ben de ama ılk basvuda zaten basarılı yazdı ben onun ekran fotoğrafını cektım nolur nolmaz bide ındırdım ındırsenız eger olmustur zaten basvuru
-
@delta hocam başvur deyip devam ederseniz zaten başvurunuz alınmıştır ve "görüntüle-güncelle-yazdır" gibi seçenekler çıkıyor oradan da doğrulayabilirsiniz
-
@mrtvrt kontrol ettim sağolasın olmuş başvurum
-
@iktisadihatun kontrol ettim olmuş başvurum sağolasın
-
2017 puani gecerli degil mi neden secemiyorumm
-
Inşallah normal bir puanla kapatır şu sgk da bir-çok arkadaşımız yararlanir
-
Damat Ferit kardeşim akşam buraya kaçla kapatacağını yaz da 3 gün boşuna beklemeyelim
Yoksa nicknamemi Atatürk yaparım sonra nolur biliyosun :))