10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@hak-111111 evet bir hoca tutturmuştu .
-
Yıl sonunda gelen ilan da 85+ kapatırsa vallahi yazık
-
Arkadaşlar işletme için kaynak önerisinde bulunabilir misiniz acaba?
-
Arkadaşlar o guruba üye olmanız için arkadaş bi yalanı ortaya attı herkeste gurubu merak edip bakayım dedi ve üye oldu.
-
Bence cıddıye almamak lazım neden sgk grubunda degıl de kaymakamlık grubunda paylastı o zaman madem bu kadar emın
-
92 kusurle basvurmadim. 2 kez elenmistim. Bi 3. Kez Elenmeyi gormek istemedim ayni unvan icin. Bekledigim 2 mulakat sonucu var. Onlar olursa olur olmaz ise nasip degilmis diyecegim.
Liste henuz aciklanmadi ama simdiden herkes icin basarilar. Hakkinizda hayirli ne ise o olsun. -
@economist34 Hocam mevcut isiniz var mi
-
@erhantan İnsallah öyledir hocam kpss öncesi yıkım olur
-
@872 çok fazla yeni kaynak yok sanırım. Ben yargının kitabından çalışmıştım ama işletme için çıkmış soruları çözümleriyle beraber çalışmak daha faydalı olacaktır. Tekrar eden soru kalıpları bi hayli fazla çünkü.
-
@iktisadihatun maalesef kesin bilgi diyor.
-
Ali yıldız diye biri SGK kapatma 81.7 diye paylaşmış Facebook’ta
-
Grubun adı Hedef 2019 Kaymakamlık - KPSS ve Kurum Sınavlarına Hazırlık Platformu.. Yani sadece Kaymakamlık değil
-
Ali yildiz da 81 diyor kim insanlarin umutlariyla oynuyorsa Rabbim onu bildigi gibi yapsın yaziktir insanlar nasıl bu kadar basitleşiyor
-
@müstevfi yeni mı dedi hocam kesin bilgi diye ve küsurat söylüyor mu
-
@modigliani-0 evet hocam . Maalesef kesin bilgi demiş . Küsürat belirtmemiş
-
@modigliani-0 Küsürat söylemiyo beyfendi gizem yaratiyo kafalari yersin
-
@müstevfi hocam ıyıce corba oldu zaten kafalar bunu basardılar
-
Adam 81.749 yazmış galiba listelerin başındaki memur kendisi Yalan haberse baya beddua alır doğruysa çoğu kişiye umut olur, dua alır.Bekleyelim bakalım.
-
Biri 81 der biri 85
Ikisi de yalansa baya beddua edicem. Insanları üzmek ya da boşuna sevindirmek bu kadar vicdansız olmaz ya birinden biri yalan yani . -
@aslan-reyiz 85+ olayindan sonra direk Ali Yildiz piyasaya cikti bence sorunlu bi arkadas hocam itimat etmemek gerek ama 85+ diyen arkadasi tanimiyorum 85+da olmasin ya