10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@rootofallevil ya yuh artık. Oha. Elim ayağım titriyor sinirden bu nedir.!!
-
Guy'lar kurumdan kaçtığı için bakanlık kurum için sınavla uzman alıyor demek
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Ya şu guy/dguy kazandığı halde bu ilana başvurup listede olanlara hiçbir şey demiyorum inşallah sevdiklerinizle sınanırsınız.
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Yeni dönemde mevcut puanlarımın yetebileceği taşra kadrosu ilanları gelirse başvuracağım listede olursam da sınavlarına gitmeyeceğim soran olursa keyfim öyle buyurdu ben de kahyalığını yaptım diyecem. Madem öyle işte böyle. Yok bundanBunu senin profilinden buldum. Dun yazmissin.
-
@dibace Gelir uzmanlı olup yani yardimciligi bitip basvuran var
-
Ben dguy ve guy mülakatlarından ikisinden birden elendim . Bu mülakatlardan basarili olupta başvuru yapanlar ,kardeşim zaten kazanmissin bırak biz de bir ekmek yiyelim bizde ailemizi sevindirelim bu kadar aç gözlü olmayın.gerci suçlu sizde değilsiniz suç bu sistem de 70 kpss ile bir insan atanıp 90 alan atanamiyorsa bu sistemin zaten çok sorgulanması gerekir
-
@islimbot Arkadaşım sapla samanı birbirine karıştırmayalım belki sinirden böyle diyorsunuz bilemem ama yorumunuzla kurum içi sınavını meşrulaştırıyorsunuz.
-
@rootofallevil Kardesim abartma o kadarda.
-
Listede sadece p47 puan türünden 515 civarı kişi var... Yeni eklenen bu puan türü de etkilemis bence yüksek kapatmasını
-
@krugman şahsen yakin arkadasim basvurdu burda isim vermek doğru olmaz ama bunun gibi birçok kişi var.
-
@gari̇p-i̇nsan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Biri aklınca yine bizlerin beyniyle alay ediyor . Biz burda bu ilanın 81-82 bandında kapatacağını söylediğimizde umut taciri ilan edildik . Görüyoruz ki bir çok insanın umutlarıyla oynayan şarlatanlar biz yokken türemiş buralarda ve bunu yapan kişi veya kişiler emin olun 78-79 puanlı kendini bilmez aşağılık vs daha fazla ileriye gidemeyeceğim gereksizlerdir . 80 üstü ya da 80 altı ilanda belirtilen puan almış herkes gönül rahatlığıyla başvurusunu yapsın . Göreceksiniz ki sınav geçmiş yıllardakinden düşük kapatacak . Morellerinizi bozmayın , gardınızı düşürmeyin . Kim başvuru yapmak istiyorsa da yapsın insanların tercihlerine karışmayın . Bu şekilde başvuru yapmayacak olanları dahi tahrik eden arkadaşlar var . Biraz daha sağduyulu biraz daha mantıklı davranın . Hepinizin hakkında hayırlısı olsun Allah çıkmış olduğunuz bu yolda sizleri muvaffat eylesin . Kalın sağlıcakla
Evet umut tacirisin. Kendi tanımını kendin yapmışsın bu iletinle malesef.
-
@hicks-hansen aynen doğrudur..adam dguy olup başvurmuş
-
Dguycu mulakatta ne yapacak acaba?
Komisyon : Evladim sen niye geldin!!!
Dguycu : Efeemm belki angarayyyii begenmem diye seettiydim ben.
Komisyon : Anliyorum cikabilirsin!!!
Dguycu : Pekiiyy efeemmm.
Komisyon : Hay senin o efeemm diyen agzini hasbinALLAH. -
@hicks-hansen Başvuruları geçtim suan 9. Proda denetmen atanip hala kpss calisan tanidigim da var bu surec asla bitmiyor bazi insanlar icin :))
-
-
Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz beddua kadar varan sözleriniz buna gerek var mı insanın sevdikleri ile sınanması ne demek bu bir haksızlık değil insanların başvurması haktır.mevzuat olarak bir boşluk var tabi ki ama olayı bu derece egzajere etmenin bir anlamı var mıdır. Atanmış kişilerin başvurması hak hukukdan ziyade insanı hatta vicdanı bir durumdur. Bende mülakata kalamadım kalan herkesi tebrik ederim. Umarım bu güzel ülkeye bir katre katkıları olur. Son olarak kendinizi üzmeyin rızkın kefili Allahtır.
-
@rootofallevil aynı talihsiz cümleyi daha önce kuran da siz miydiniz hatırlamıyorum ama belli ki sevdiklerinizle hiç sinanmamissiniz. Öfkenize ve uzuntunuze dahi verilemeyecek bir akıl tutulması bu lakin.
-
@gizo11 yok hocam puana göre değil olsa ben 400 lerde yer almam çünkü p23 te ilk 10 dayım
-
@urfaspor63 hocam haksız beddua sahibinin başına bela olur. Bu arkadaşa zaten diyecek bi sözümüz olamaz. Umarım siz ve sizin gibi hakkaniyetli, güzel ahlaklı insanlar bu kurumlarda yerini alır. Belki şimdi olmamış ama pes etmeyin herkes in nasibi bi yerde bekliyor emin olun. Kimse onu sizden çalamaz. İyi niyetinizi kaybetmemeniz temennisiyle...
-
@olursaolurİzmir de 1.5 yıldır guy olup başvuran var ki daha ötesi dguy kazanıp başvuran varmış ne demeli ego tatmini neler yaptırıyor insanlara
-
@mrnobody güzel temennileriniz için teşekkür ederim çok kibarsınız. O kardeşimizinde cehaletine verelim canı yanmıştır. Onunda başına bela olmasın söyledikleri Allah ıslah etsin diyelim . Son olarak pes etmek yok pilavdan dönenin kaşığı kırılsın