10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@tükendikagrubu Bu soru zor bir yerden geldi dostum, maalesef Strateji ve Bütçe Başkanlığında A grubu kadrolarla ilgili ne düşünülüyor anlamak zor. Örneğin Bddk ilanı 2 defa gitti geldi ama nihayetinde kurumun istediği şekilde neticelendirildi.
Ben bu ilan özelinde rakamın bizi uzmeyecek seviyede geleceğini düşünüyorum. Az kaldı, umarım yakın zamanda olumluda olsa olumsuzda olsa beklenilen haber gelecektir.
İnşallah son ilanda olduğu gibi @paretowilfredο dostum tekrar güzel haberleri sizlerle paylasacaktir
-
Seçim öncesi bakanlıklar birer birer ilana çıkacaktır önemli olan a grubu ilanın gelmesi geçen seçim öncesi guy dguy vmy gelmişti bu seçim öncesi en yakın gözüken iki ilan yıllardır gelmeyen MHUY ve SGK dnt yard ilanları temennim en kısa sürede gelmeleri
-
@jan-vesely hocam mhuy da sil. Maliye bakanlığı ana baba günü gibi. Çorba yaptılar meb e çevirdiler orayıda. Elde avuçta bi sgk var ondada gönülsüzler belliki.
-
@aristotales inşallah hocam. AMİN Tesekkur ederız bilgilendirme ıcın
-
Arkadaşlar sizleri üzmek istemem ama kurumlara 2019 yılı için verilen atama kontenjanları belirlenmiş
http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/duyuru/kurumlara-2019-yili-icin-verilen-atama-kontenjanlari-belirlendi -
@deüdem malesef sgk için 5 açshb için 10 içişleri için 10
-
@deüdem düzeltmiyorum madde 2 nin sonunda atamalar sınırlamalara dahil değildir diye bir ifade var.
bu kontenjanlar neyi ifade ediyor anlayamadım. -
@deüdem bunun bizle ilgisi olduğunu dusunmuyorum 5 tane denetmen yardımcısı alimi olcak degil heralde
-
@deüdem Bununla ilgisi yok hocam bizim alımın
-
Buradaki rakamlar neyi ifade ediyor bilgisi olan var mı?
-
@deüdem üzmek istemiyorsanız kararnamenin tamamını okuyabilirsiniz. 2. maddede atama sayılarından muaf tutulan kurumlar sayılmış
-
Süleyman soylu iki üç güne on beş bin polislik için ilana çıkılacağını söylemiş. Galiba seçim için ilan haftalarına girdik. Önümüzdeki iki hafta içinde geldi geldi. Gelmedi artık bi sonraki kpss den sonra 88 den açarız ihaleyi.
-
@mrnobody hocam yeni bir polislik alimi olmayacak 10 bin kisinin sonucunu 15 bin olarak açıklayacaklar 5bin polisi de istanbula verceklermis bakan bu sekilde duyurdu..Sgk icin ve butun A grubu kardolar icin ihtiyac dahilinde alima cikmaya devam ederler secim propagandasi ogretmen,polislik,bekcilik,sozlesmeli b grubu kadrolarından öte gitmez tahminim
-
Şu sgk ilanı tam geldi dediğimiz anda ( şubat sonu mart başı) bir anda ortadan kayboldu hiçbir gelişme duyum vs yokmu ? Kpss sonrasına kalırsa 88-89 ları görür ilan
-
Bu ülke de tek düzgün giden şey hiçbirseyin düzgün gitmemesi.
-
@paretowilfredo üstad hiç haber yok mu?
-
@paretowilfredo hocam gözümüz kulağımız sizde yokmu bir haber .sınavdan önce gelir mi bu ilan
-
Dostlar son gelişmeler söylediğim şekilde. Yeni bir bilgi olduğu zaman paylaşacağım.
-
Arkadaşlar merhaba bu akşam saat 18.00’da sayın bakanımızı, SGK başkanımızı ve sayın teftiş kurulu başkanımızı etiketleyerek SGK Müfettiş Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili bir tweet atma etkinliği yapacağız, olası bir denetmenlik yardımcılığı ilanında mükerrerliği önlemek ve kurumun bu mülakat sürecini tamamlayıp yeni ilan süreçlerine başlayabilmesi açısından desteğinizi bekliyoruz, teşekkürler.
-
@tuntirikos hocam bugün genel bir etkinlik var saat 20:00'de.Etkinlikte topluca tweet atalım.