10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Istatistik puani çin bir öngörü var mi acaba ?
-
@ekeblad Başvurunca başvurdum bitti olmuyor ki. Artık almıyorlar kurumlar arası geçiş çok olduğu için buna bir son verilmek için yapılıyo artık bu. Böyle olduğunda ne olacak peki düşünsenize bi, çok kişi boş yere tekrar tekrar hazırlanmak zorunda kalacak. Psikolojiler zaten berbat. İnsan çevreyi bırakın ailesinden çekinir oluyo, sürekli baskı yapılıyo. Bir kişinin dahi bu durumdan kurtulması ne büyük mutluluk...
-
@sınavuzmanyrd Teşekkürler.
-
düzenlenmiştir.
-
P23 ü 85 olanlarda sıralamayı yapabilirler mi ?
-
@dermaniye p23 85.4 1390
-
@buffeey Aynen kuralım ayrıca şu twitter etkinliği içinde ön ayak olalım. Çünkü önümüzden çekilecek 110 kişi demek yeni 110 aileye umut demek belkide puanların yarım puana yakın daha aşşağı düşmesi demek. Ne kadara yapılıyor acaba? aramızda para toplayıp yapalım güçlü bir etkinlik. Özellikle puanı 83 84 85 bandında olanlar için çok önemli bence.
-
@ragnarnurkse Sağ ol kardeşim.
-
83,55 ile umutlanmalı mıyım?
-
@friedman17 Bence de artık etkinlik zamanı. Bayramdan önce bir haftamız kalıyo bu bir haftada da açıklarlarsa çok kişiye umut olur.
-
@delta Keynes nicki pek girmiyor buralara
-
@dermaniye Kesinlikle öyle. Bu etkinlikleri kim planlıyor tagı kim satın alıyor ona ulaşalım. Kapsamlı bir etkinlik olsun.
-
Sgk teftişi 108 kişi kazandı alınacak kadro sayısı 50 kişi.Fakat listeti tam doldurmuyorlar son alımda 50 de 37 kişi alınmıştı.Bu sefer komsiyon nasıl takdir eder göreceğiz.En azından 30-40 alsa iyi olur.
İş teftişi kazanan 86 kişi ve 80 kişi alacak.Burasıda en az yarsını alır diye tahmin ediyorum.
İstihdam uzm yrd 20 kişi .Listenin tamamını doldurabilirler.
Bu 3 sınavın mülakatı aynı bakanlık bünyesinde olduğu için sgk başvuru tarihinden önce sonuçlanırsa çok faydası olacaktır.
Bunun haricinde tedaş,adalet stajyer,dışişleri aday meslek,etkb 20,YTB ,CB iletişim vs...başvuru tarihine kadar açıklanan olursa iyi olur.
-
Kaynak önerisi olan ?
-
@mamodayı teşekkür ederim
-
@aslan-reyiz bu listedekilerin birçoğu zaten halihazırda kamu personeli buraya başvurma durumu fazla olmaz
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Arkadaşlar anket'e katılım saglarsaniz sevinirim .
https://twitter.com/pinkirella_M/status/1131843170629763072?s=19 -
P23 89.3 puan ile hakimlik mülakat sonucu bekliyorum inşallah olurda başvurmam.