10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Hiç duyum yok mu ya 9. Proyu bekledigim gunleri ozledim ne de umutluydum.
-
@paretowilfredo üstad haberlerini bekliyoruz..
-
Ben de haber bekliyorum dostum.
-
@paretowilfredo üstad kusura bakma seni de böyle sıkıştırıyoruz kusura bakma.. İnşallah güzel haberlerle gelirsin..
-
Gel vefasiz gel vicdansız
Çağırmazdım acil olmasa -
Yanıyorum arzularınla
-
@paretowilfredo bu sayfanin takip edilme sebebisiniz hocam. duygularinızida paylaşsaniz bizim için önemi çoktur
-
Şu sayfaya yorum yapan arkadaşlarla hep beraber SGK'ya ve Cumhurbaşkanlığına mektup yazsak çok güzel olacak
-
@erhan-tan bugün mektup etkinliği var zaten. Talebinizi de ekleyerek gönderebilirsiniz.
-
@duryy bu etkinlik sadece guy için mi olacak
-
@erhan-tan Hayır. Maliye, İçişleri, CSGB ve İİBF nin genel sorunlarından bahsettik. Ama tabi guy talebi öncelikli oldu sınav yaklaştığı ve guy bekleyen çok kişi olduğu için.
-
Mektup etkinliğinde SGK Denetmen Yardımcılığı konusu hiç yok alımları sadece Maliye Bakanlığı yapmıyor. Bimer ve Cimer etkinliğinde yeteri kadar yer verilmesi gerekiyor SGK Denetmen Yardımcılığına
-
@paretowilfredo hocam var mı bir gelişme ? Gözüm kulağımız sende. Böyle sıkboğaz etmek istemiyoruz seni ama ne yapalım umut fakirin ekmeği Verdiğin tüm emekler için allah razı olsun senden
-
Kykdan alım ilanı geldi, Pttden geldi, bizimle alakası yok ama Gençlik Spor Bakanlığından ilan geldi. Bu seçimler inşallah bizim ilanı geciktirmez..
-
@thorstein-veblen Malesef henüz bir bilgi yok dostum. Tekrar soracağım bu hafta içi soruyorum fırsat buldukça haber olduğunda paylaşacağım.
-
Arkadaşlar kurum Başkan vekili Cevdet CEYLAN’a 10. Promosyon için taleplerimizi iletmeliyiz bu yüzden Twitter dan etiketleyerek mesaj atalım. Hiç hareketlilik yok çünkü
-
@cceylan58 Twitter dan yazalım lütfen
-
Can özüm seneler geçiyor
Ömür ektiğini biçiyor
Bir selam lütfet, bu ne çok HASRET
Gel kavuşalım artık.. -
@davetsiz hiç duyum yok mu hocam ?
-
@kuşçubaşıeşref
Hiç yok be kardesim. Kötü bir kaç şey geldi onları da paylaşmak istemedim