10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@maxmin hocam 2 puan türünden alıyor o kadar nasıl düşer ?
-
@veliat34 hocam benimkisi tahmin ilk gelen ilanda 84 ile kapadı şimdi birçok kişi atanmış durumda o zamana nazaran inşallah ihtiyacı olan herkese ilaç olur
-
@maxmin inşallah dostum
-
@shanks 9. Promosyonda yedeklerde kaldım hocam SGK ilk mülakat deneyimimdi fazla afallamıştım şimdi en azından daha tedbirli gitmek istiyorum yeni ilanda . Torpilsiz kazanan yok gibi zaten
-
@paretowilfredo 8.proyla atanan bir arkadaşım yeni gelen ilanda yazılı sınav şartı olacağını söyledi ve son alım olacak dedi, sorumluları söylemiş onlara. Bu ne kadar doğrudur bilginiz var mı bu durumla ilgili? Umarım doğru değildir
-
@delta nasi son alimmiş? pek olasi değıl bence bu
-
@delta yeni gelecek baskanin hedefinde 5000 denetim personeli yoktur belkide hocam.. insallah msbgeri gelir gorevine.
-
@denetmeniniz olması lazım hocam, Türkiye'nin kronik sorunlarından biri sigortasız çalışma gelecek kişide az çok vaziyetin farkındadır.
-
@hgrotius bende aynı fikirdeyim. Ancak yeni başkanın programi msb ile aynı olmayabilir alıma cıkmak istemeyebilir bunu demek istedim.
-
@hgrotius insallah seri alimlar devam eder yazılı sınav olmadan .
-
Yeni ilan hazır olduğu bilinen bir şey pareto üstatta bu bilgiyi verdi.Eğer yazılı sınav olsa pareto bunu bize iletirdi,asparagas bir duyum bence yazılı sınav.
-
Twitter burcu hanıma(İstanbul Şube başkanı) başkan değişikliği sorulmuş, kişi değişikliği ilanı etkilemez müsterih olun. Sgk kişilere bağlı hareket etmez demiş.
-
Dostlar merhaba. Öncelikle alıma dair henüz haber almadım. Geçtiğimiz hafta GUY'a odaklandım kafamı toparlayıp. Önümüzdeki haftalarda da SGK'yı soruşturmaya devam edeceğim.
Sorulan sorulara dair fikirlerim ise şu şekilde;
Son alım olması çok olası değil, 5000 hedefi Başkan'a dair bir konu değil, Kurumsal bir mesele. Başkanlar gelir gider, baki olan kurumdur. Bu nedenle bu söylenti çok anlamlı gelmiyor bana. Son alım olması demek mesleği burada bitiriyoruz demektir. Kamu işlevinin devamlılığı adına bu zaten hiç anlamlı değil. Alımlar seyrelebilir, ancak son promosyon demek çok akla yatkın gelmiyor bana, böyle bir duyumum da olmadı açıkçası.
Alıma yazılı sınav konusu ise aslında son iki dönem için de gündeme gelen ancak uygulanmayan bir aşamaydı. Buna dair yönetmelikte sanıyorum bir engel yok. Yapılabilir ancak bunun bu alımda olup olmayacağını bilgiye dayandırmak lazım.
Alım KPSS öncesi olur mu? Ben yetişmemesi için bir sebep görmüyorum ancak son alımda olanlardan sonra kurumun herhangi bir standardı olmadığını hep beraber gördük. Hazır bir ilan söz konusu bunu çok çok önce dile getirdim zaten. Alım yapmaya istekli bir kurum yönetimi var. Ancak en ciddi konu seçim sürecinde olmamız. Kurumlar siyasetin her ne kadar resmi olarak dışında da olsa, süreçler kurumlar gerçekten çok fazla etkiliyor. Seçim kararından sonra kurumlarda yapılan toplantıları biliyorum ki seçime göre vaziyet almak üzerine bu toplantılar hep. Bu noktada etkilemez diyemeyiz. Ancak bu etki olumlu mu olur olumsuz mu bunu gözlemek için biraz kulak kabartmak lazım kuruma bunu da süreç içinde yapmaya çalışacağım.
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun dostlar.
-
@paretowilfredo teşekkürler . Ancak yazılı sınav yapılırsa 20 katı aday çağırmasi gerekiyor kurumun yani 6000 kişi çok büyük rakam . Sözlü sınav daha olası gibi sanki . İlerleyen alımlarda sayı düşerse 50 100 bandına ozman yapılabilir belki yazıli sınav .
-
Arkadaşlar bugün sgk da akliniza gelebilecek en ust duzey kisiden hatrı sayılır bi abim aracılıgı ile alıma dair bilgi aldım. Kurumun seri alım planı hala gündemdeymiş. Ilanın zamanını da ögrenmeye calıştım ama zaman vermedi malesef.
-
@denetmeniniz Teşekkürler kardeşim . Peki yazılı sınava geçebilecegine dair bi duyumun oldumu görüşmede
-
@blocker Ay o an heyecanımdan unuttum onu sormayi
-
Sgk yazili sinav yaparsa bi 7 ay da o sürer. O zaman vay halimize. Ama sanmiyorum ki bunla uğraşsınlar.
-
Yazılı sınav yapması olası bununla ilgili çok talep var . 3 pro dur2 giriyorum denetmenliğe son pro 7 ayda açıklanınca hiç çalışamamıştım en azından böyle bir şey olacaksa erken haber verilir de bizde yazılıya odaklı çalışırız. Tabi bir ilan gelirse
-
@agustcomte bende @Shady1 arkadasa katılıyorum son alım sürecinden sonra 6000 kişiyle uğraşacaklarini hiç sanmiorum . Birde ümit ediyorum şu anki sistem devam eder.