10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@karar bilmukabele üstad;)
-
@merasim34 peki bir adamın 85 ile giremeyip diğerinin 86 ile girmesi sizce normal mi ?
Belki bu yüzden ilan 85.5 ile kapatacak bu 85 alan adam liyakatsiz anlamına mı gelir ? -
Yani 85.6 alan 85.4 alandan daha mı liyakatli ?
-
Ayrıca Guy olanlar buna başvurur arkadaşlar bu bir gerçek, birkaç kişi ben yetinirim işsizler de girsin derse başvurmaz orası ayrı ama DGUY olup başvuracaklar duyuyorum harbiden ayıptır
-
@sınavuzmanyrd estağfurullah hocam:)
Genelde yazılarınızı beğenir , haklı bulurum sizi ,niye karıştık böyle
Eşit haklara sahibiz malesef eşit değiliz , kime yazdımsa akıllı adamlar çıktı anlayışınız için takdiri hak ediyosunuz eyvallah hayırlı bayramlar -
@modigliani-0 ben liyakatla alakalı bişey demedim.85.6 mi alan girse 85.4 mü dersen puanı kimin daha yüksekse o girsin.
bi de sgk denetmenlik ve guy çok farklı meslekler çok farklı iş tatminleri var.
tamam sen guy oldun sgk denetmenliğine başvurma demek.adaletsizlik -
@legolas 85.6 ya gelirse evett
-
@ahmtdmn kamu yönetimi
-
85+ kapatacağını düşünüyordum. Artık emin oldum bu düşüncelerle.
-
@muhalba 85 üstü derken hocam 85.7 var bende şüpheliyim
-
@karar beş parmağın beşi bir değil:) önemli olan saygı hoşgörü. Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim kalbinizin güzelliğini yansıttınız:))
-
@agustcomte hocam size bolum bazli gelmis sorular biraz ama ceko mezununa ne mevzuat ne de calisma ekonomisi alani ile ilgili hic soru gelmemis mulakat yorumlari da okudum. gercekten ne sorulacagi hic belli olmuyor.
-
@agustcomte, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@legolas 85.6 ya gelirse evett
3tür niye almıyorlar ki ayip ya gerçekten
-
Ya ozaman kaymakam olan arkadaşlar idari hakim olanlar üst kurullara atananlar falan hepsi başvuru yapsın da puan oldu olacak 90+ kalsın.
Çünkü onlar en liyakatli bana göre !
Bitek guy ve dguy olanlar değil ! -
1000 guyun kaç tanesin de sgk puanı vardır ? Hadi olsun 800 tanesinde (p48 i iyi olanın p47 si de iyi olduğunu düşünelim ya da diğer puan türleri ). Acaba bu 800 ün kaçında 85+ vardır ? Bence çok daha az hadi diyelim 500 ünde var.Bunların kaç tanesi sgk ya başvuracak? 4-5 yıldır bu işlerden bıkmış ve istediği ile atanmış guylar var bunların için de ve bu sayı az değil.En kötüsü 500 ü başvursa dahi bu sınavın taban puanı 85 i geçmeyecektir.
-
İlan neredeki farkedemedim? İlan linki yeni açılmadığı için ilan farkedilmiyor.
-
Iktisat mezunu arkadaşlar mülaakatta ne sorfular tecrübelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz
-
Biraz önce bir haberde okudum 2017 yılında denetim esnasında SGK denetçisini işveren fena şekilde dövmüş elmacık kemiği kırılmış çocuğun.
Cahil insanı bitiremiyoruz toplumdaki bilmiyor ki o adam devlet adına orda, yazıktır... -
@modigliani-0 Buna yol açan iki sey var hocam. Ilki ozellikle feto sorusturmalarinin sulandirilmasi ile haysiyetsiz sigorta yapmayan devletten surekli vergi prim vs. Kaciran kotu esnafin elinde bunun koz haline gelmesi. Devletin gorevlisini ozellikle kucuk anadolu sehirlerinde iftira tehdidi ile zora sokmalari. Ikincisi ise bu tip vakalarda kurumun personeline sahip cikmamasi. Kurum bu olaylarda avukat bile vermiyo calisanina. Denetim isi bu acilardan korkunc bi hal almaya basladi
-
@albertcamus bu duyduklarım işin ciddiyetini daha iyi anlamama sebep oldu hocam, eyvallah
Denetçi orda ölse bile nafile
Devletin sırtından geçinen kahpeleri cezalandırmak gerekirken tam tersi oluyor ve kurumun sana avukat bile tutmuyor çok güzel