10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@yasemen e devlete arama kismina kurum dısı sinav yazin cikar
-
Referans kısmı yok değil mi arkadaşlar.
Yanlışlık olmasın diye soruyorum linç etmeyin . -
@falanfilan dguydan başvuran yok zaten hocam çok hususi sebepleri varsa belki olabilir ama duymadım hiç dguy olup da başvuru yapacağım diyen
-
@nopainnogain malesef var hocam.
-
@izmir Merhabalar. Cok tesekkur ederiz. Ozellikle ilk defa mulakata girecekler icin nasil bir calisma yontemi onerirsiniz? Detaylarda bogulmamak gerek ama nereden ne sorulacagi da belli olmuyor. Siz nasil hazirlanmistiniz? Bu ince dusunceniz ve yardimci olma isteginiz icin ayrica tesekkurler.
-
@nopainnogain inanasi gelmiyor insanın değil mi ama var direkt söylenmiyor tabi inşallah vazgeçerler
-
arkadaşlar bu 60 kb fotoğraf çok bylanık görünmüyor mu ? düzeltebilen var mı?
-
@izmir, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Selamlar, öncelikle ilan herkese hayırlı olsun. 8.dönem denetmen yardımcısıyım. İş ve mülakat süreciyle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamak için geldim. 2 yıl önce birçok sorum cevapsız kalmıştı, bunun için burdayım. Gün içinde müsait oldukça dönüş yapacağım.
Tek ricam referans konusunda soru sormamanız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tam da asıl meseleyi sormayin diyosunuz
-
@legolas siz referanssız atandım diyebiliyor iseniz soru soralaım. Yoksa bir anlamı yok soracağımız soruların .
-
@gly bnm resmimde birazcik bulanik oldu ama cok degil power pointten ince ayar yapabilirsiniz
-
Arkadaşlar merhaba başvuru yapacağım ve daha önce soruldu mu bilmiyorum ama fotoğraf konusunda özel bir şar varmı(içişleri bakanlığının şartı gibi) başvuryu yapanlar yardımcı olursa sevinirim.
-
@ordinal-fayda, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Yıllarca oku, esnaf denetimine git. Komiser yrd.ilanını değerlendiririm daha iyi. Kariyer imkanı da var.
Hayatınızda hiç adınıza darphaneden mühür basıldı mı ?
Bağımsız denetim yetkisi diye bir kavram duydunuz mu ? Yazdığınız raporların mahkeme kararı haricinde bozulamadığı. Sizi aldığı maaş yanıltmasın özlük hakkı düşük olabilir lakin taşra teşkilatının en janti mesleğidir. Esnaf diye sadece market, berber sanıyorsanız ki asla haddime değil onları küçümsemek yeri gelir rezidansa, koca fabrikalara, holdinglere gidersiniz. Görev tanımında böyle bir kısıt yoktur bilginize ️ -
Erkekler için resim sakalsız takım elbiseli mi olmak zorunda
-
@izmir hocam çalışma yerinizi istanbulda ilçe olarak seçebiliyor musunuz merak ettim
-
Özel sektörde çalışıyorum. ''Halen Çalışıyor ise Görev Yeri,Unvanı ve Süresi'' bilgisini doldurmamız gerekli mi ? Yoksa sadece kamu için mi geçerli ?
-
@legolas Haklısınız. Çok mağdur var Bu arada 2018 işaretleniyor şimdi baktım.
-
@batmanerko bende karar veremedim ama bence kamuyu soruyorlar .
-
@yabgu il müdürlüğünün takdiriyle bazı sgm lerde çalışıyorsunuz
-
"DörtbinbirKodu İİBFyeEngel" Arkadaşlar tweet atın gündemden düşmeyelim hadi atanmak iÇin birlik olma zamanı
-
@maricinal yani illa il merkezinde çalışmak gerekmiyor mu .