10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Ben başvuruyu sorunsuz tamamladım arkadaşlar herhangi bir sıkıntı olmadı bende
-
@yunkyy fotografın boyutunu nasıl ayarladınız hocam
-
@klckyahilal google a fotoğraf boyut küçültme yazdığınızda halledebileceğiniz sayfalar var hocam ben öyle yaptım
-
Arkadaşlar linç yemek istemiyorum sadece soruyorum. Kurumdakiler de bunu cevaplamaktan neden kaçınıyor bilmiyorum. Etrafımda sgk sınavına girecekler kurum referans istiyormuş diyor ve böyle bir çaba içindeler .Bu doğru mu gerçekten inanamadım ben?
-
@izmir siz referanssız atandım diyebiliyor iseniz soru soralaım. Yoksa bir anlamı yok soracağımız soruların .
-
@legolas yanlış etiketlemişim seni kardeş kusura bakma
-
Arkadaşlar onayladıktan sonra kaydedin başvuru formunu 2017 yılında onaydan snra mülakata kabul edildiğimizde bu formların çıktısını alıp ankara sgk genel merkezde imzalatmıştık diploma falan götürüp.
-
Guy olupta Başvurmayacağım diyen arkadaşlar gördüm( Facebook’taki arkadaş bile ). Gerçekten Böyle düşünen inşallah Arkadaş çoktur. Maalesef O kadar kısır süreçteyizki Emin olun şu durumda Siz olmak istemezdin. Ne güzel bu süreçten kurtuldunuz İnşallah bizlerde kurtulur Ailemizi sevindirebiliriz..
DGUY olan veya Diğer üst kadrolara ( PTT YSK BDDK vb.) bişey demiyoruz bile Onlar bizi kendi halimize bıraksınlar.
Hayırlı Geceler.. Dua ile Arkadaşlar
-
Arkadaşlar temmuzda askerlik tecilim bitiyor, mülakatta sıkıntı olur mu?
-
@ds1966 İnşallah kazanan tüm arkadaşlarımız duyarlı olup bu süreçte ilan bekleyenlerin umudunu kırmaz. Atanmayı bekleyenlerin bu ilan ile az da olsa umutlananların ve ailelerinin yüzlerinde oluşacak sevince ortak olmaları beklenir atanan arkadaşlarımızdan.
-
@mehmet122, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar temmuzda askerlik tecilim bitiyor, mülakatta sıkıntı olur mu?
durumu yetkililere ilet arkadaşım bir sıkıntı olmaz
-
@ds1966 ben ve 4 arkadasim 88-92 puan araliginda ve halihazirda guy olup bu ilana basvurmayacagiz inanin boyle cok kisi var.
-
@gmsmustafa İnşallah tüm kazanan arkadaşlarımız sizler gibi düşünceli olur.
-
arkadaşlar merhaba. e-devlette başvuru formunu bulamadım nerede tam olarak?
-
@mab93 edevlette arama kısmına sgk dış yazarsan çıkıyor
-
@akliselim hocam çok sağol
-
Arkadaşlar benim başvuru dünden beri hata veriyor nasıl olacak bilgi verebilir misiniz ?
-
@klckyahilal onayladıktan sonra imzalayıp başka bisey yapiyomuyuz acaba
-
@veliat34 ne hatası alıyorsunuz
-
@akliselim mesela ilk girişte puan türleri yanında yıl çıkmıyor kontrol et botuuna basıyorum hata veriyor ilk aşamayı geçemiyorum