10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@veliat34 daha önce başvuru ekranına girip yarıda falan mı bıraktınız üst kısımda kırmızı bir uyarı yazısı çıkıyor mu
-
İş bilgilerine sadece kamuyu mu yazıyoruz yoksa özel de oluyor mu?
-
@klckyahilal bende de bi türlü ayarlanmıyor foto
-
@gmsmustafa Teşekkürler Allah yolunuzu açık etsin arkadaşlar. Meslek hayatınızda Başarılar
-
Dostlar merhaba. hepimiz için hayırlısı olsun. Ben e-devlet'ten başvuru için anahtar kelimelerle aradım ama bulamadım ekranı. Link atabilrcek olan var mı?
-
@ds1966 Rica ederim kardesim Allah sizlere de nasip etsin.
-
-
Fotoğraf i halledemeyen arkadaşlar, fotoğraf in üstüne sağ tiklayip paint ile birlikte açın. Üst sekmede yeniden boyutlandir kisminda piksel var onu düzeltin. 300 falan yazdığınızda 40 kb falan olup düzgün şekilde görünüyor ve kabul ediliyor
-
83.40 ile Nasreddin hoca edasıyla ya tutarsa diyerek başvuru yaptım. Hayırlısı olsun hepimiz için.
-
bende hata veriyor arkadaşlar herşey tamam onayla diyorum hata sayfası açılıyor
-
chromedan sorunsuz olarak başvurumu yaptım.geleceğini zannetmiyorum ama olsun:)
-
85 üzeri 10-15 civarı guy dguy arkadaşım başvurmayacak.
-
Gencler bence o başvursun, şu basvurmamali vs gibi tartışmalar yerine birisi 3 taşra uzmanlığını kıyaslayacak(Guy, sgk, il goc) detaylı bi açıklama yaparsa mesleklerin farklılıkları, geleceği gibi konular hakkında hem herkesin kafası netlesir hem daha sağlıklı olur. Çünkü sanki sgk denetmenliği diğer taşralara göre abartılı biçimde iyi gibi lanse ediliyor. Tamam çalışma şartları falan daha iyi olabilir ama sonuçta özlük hakları ve maaşı aynı. Benim fikrim bu yönde. Birde başvuracak veya kararsız olan arkadaşlara edilecek her laf inada biner benden söylemesi.
-
82 ile utana sıkıla başvurdum bende. Bol şans herkese
-
@gresham-t Katılıyorum. SGK Denetmeni olan bile kurumdan kaçmaya çalışıyor. Sanki daha iyi biyermiş gibi aktarılıyor. İşsiz için Çok çok iyi kurum ona diyecek bişey yok. Ama özlük hakkı Aynı Maaşı aynı olan A grubu mesleği olan için Geçilecek kurum değil arkadaşlar. Merkez uzmanlıklar Müfettişlikler Kaymakamlık Sayıştay Hakimlik varken..
-
Benimde geçen seneden duyduğum Ve Şuanda Twitter’da gördüğüm olay Geçen Sene GUY olan arkadaşların Bazılarının baya İyi Referansları varmış. Ona rağmen bile Geçişi kapatmışlar. Bu yüzden bile başvurmayacağını söyleyen arkadaş gördüm Hepsine Teşekkür ediyorum. GUY olup başvurmayı düşünen diğer arkadaşlarada Sözüm Lütfen sizlerde Yapacağınız başvurunun sadece Puan yükselteceğini bilin arkadaşlar.Çünkü geçişe izin vermiyorlar. Emin olun bu yerde siz olmak istemezdiniz. Biraz Empati yapın Hayırlı Günler
Üst kurul DGUY BDDK RTÜK PTT YSK vb gibi Mesleklere zaten bişey demiyorum. Siz zaten Daha iyi mevkidesiniz.. ️
-
@gizem2020 SGK son sınavda guy olanlarının guy olup olmadığını nereden bilecek.sorarlarsa değilim der geçerim.
-
@gresham-t, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Gencler bence o başvursun, şu basvurmamali vs gibi tartışmalar yerine birisi 3 taşra uzmanlığını kıyaslayacak(Guy, sgk, il goc) detaylı bi açıklama yaparsa mesleklerin farklılıkları, geleceği gibi konular hakkında hem herkesin kafası netlesir hem daha sağlıklı olur. Çünkü sanki sgk denetmenliği diğer taşralara göre abartılı biçimde iyi gibi lanse ediliyor. Tamam çalışma şartları falan daha iyi olabilir ama sonuçta özlük hakları ve maaşı aynı. Benim fikrim bu yönde. Birde başvuracak veya kararsız olan arkadaşlara edilecek her laf inada biner benden söylemesi.
Şöyle bi yazi var hocam sgk denetmenligi guy ve il gocu kiyaslayan.
-
@babayega isterse tüm sülalenin nerede çalışmışsın , öğrenciyken hangi yurtta kalmışsan isterse hangi klüplere üye olmuşsan bulur . Bu kadar güzel ve heyecanlı süreci saçma sapan konuşmalarınla berbat etme . Herkes istediğini yapmakta özgür arkadaşlar . Şu boş muhabbetini gruptan çek artık. Guysan neysen ne git başvur
Sonucunu göreceksindir .
Senin işin varsa aynı kadroya sahipsen anca işssiz başvuranı yüceltir başka heyecana gerek kalmaz .
Senin işin varsa aynı kadroya sahipsen başvurmazsan yine işsiz çalışmayan bir arkadaşın sıralamaya girerek hak sahibi olmasına yardımcı olursun. -
@gresham-t evet özlük hakları şu an için aynı olabilir ama şu konu vardı: geçmiş yıllarda teftişle birleşme konusu gündeme gelmişti bu reddedildi. İlerde yine gündeme gelecektir ve kabul edilmeyeceğinin garantisini kimse veremez. Ayrıca aylar öncesinde denetmenler derneği başkanı 3600 ek gösterge için görüşme yapmıştı ilgili yetkililerle. 3600 ek göstergeyi almaya yakın mesleklerden. Arkadaşlarım var bu mesleği yapan biri ilgöçten geçmişti her ikisi de diğer mesleklere göre mesleki açıdan daha tatminkar olduğunu söylüyor. Şu an olmasa da ilerde daha iyi konuma getirileceğini söylüyorlar.