10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Mülakata kalmaya hak kazananlar açıklandığında kuruma herhangi bir belge yollayacakmıyız başvuru belgesi, diplama onayı vb. Yaklasık 2 hafta şehir dışında olacağım için belgeleri yanıma almayı düşünüyorum eğer kuruma yollanacak ise mülakattan önce
-
@yabgu kurumun çalışanları elediği iddiasi geçen alımda elenen bir avuç guyun kendini avutmasi.diger taraftan sınava gidilmese bile başvurulması taraftarıyım en azından daha çok emek verip daha yüksek puan alanlar atansın
-
@babayega söylemlerin yada söylem tarzın etik değil hocam. Neredesin bilmiyorum ama canın sıkılıyor olabilir bence çık bi gez kafa dağıt
-
@babayega bak sen bi avuç guyun yaptığına . Koca bir forum karışmışş.
Vmy olup guy olup en yüksek mülakat puanı alıp en iyi sıralamada kpss puanına sahip ve en iyide referansa sahip bir avuç guy neden elenmişler acabaa ?? Bir sormak gerek -
@babayega gerçekten bile bile insanların canını sıkmaya çalışıyosunuz buraya yazdığınız çoğu yazı bundan başka bişey değil Allah herkesin kalbine göre versin
-
@yıldız 'başvurmayın sizi almayacaklar' sözü kadar ağır tahrik etmedim.
-
@babayega arkadaşım niye geriyorsun ortamı neden bu tarz işlere giriyorsun.
-
Arkadaşlar şuan mesleği olmayıp puanı yüksek olan bazı adaylar guy dguy gibi insanları sınava sokmaya çalışıyor kurumun meslekten olanları elediklerini bildikleri için kendi şanslarını artırmaya çalışıyorlar .
-
@babayega güzel kardeşim sen bir kahve mi ısmarlasan kendine? Bak bu başlıktaki arkadaslar zaten aylarca bu ilanı beklemekten yoruldu hayli yıpratıcı bir süreç geçirdi simdi tam motivasyon kurmaya çalışırken toprak atmasan mı acaba diyorum..
-
Arkadaşlar kimse canını sıkmasın zaten bi kaç gün sonra belli olacak, işi olan arkadaşlar isterlerse tabi ki başvururlar, başvurmayan arkadaşlar da kritik puanlı arkadaşlar için ister istemez bi umut oluyo çok sağolsunlar
-
Offf bayıldım yani. Bu konu pazar yerinde tartışmak gibi oldu. Kimse kimseyi dinlemiyor belli. 50 kere tartışıldı. Başvuranda başvurmayan da kimseyi ilgilendirmez. Birileri her zaman sınırda kaybedecek zaten. Ne muhabbetler bunlar ya. Hepiniz mülakata gireceksiniz arkadaşlar ona yoğunlaşın. Kimse burda tanımadığı biri iki söz laf etti diye başvurmaktan vazgeçmez ya da başvurmayacak olan ikna olmaz. Azıcık soru cevap tartışmak sizin için daha faydalı.
-
Mülakata gitmese bile başvursun demek ne demektir ya! Bu kişilerin başvurması demek 1 kisinin umudunu çalmak demektir. 1 evin içine umutsuzluk aşılamak demektir. Bunun vebalini alıyorsanız başvurun! Söyleyecek söz yok.
-
Herkes fetva veriyor gercekten cekilmez hale geldi bu mahalle baskisi.
-
Kim ne yaparsa yapsın arkadaşlar. Sizin demenizle başvurmamazlik yapmazlar bu saatten sonra. Açıklanmasını bekleyelim.
-
@babayega
Babayega
Babayega
Babayega ve yine babayega... -
Arkadaslar ülkemizde şunlar hariç bütçe dışı fon var mı?
•Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu
•Özelleştirme Fonu
•Savunma Sanayii Destekleme Fonu
•Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu
•Tanıtma Fonu -
arkadaşlar başvuru şartlarında belirtilen fotoğraf taratma ve 4.5*6 boyutundaki fotoğrafı nasıl ayarladınız. ben fotoğrafı taratınca fotoğraf 200 kb oluyo.
-
@olursaolur kredi garanti fonu vardı sanki
-
@guycuu Google da paint ile resim boyutu küçültme diye arat
-
Arkadaşlar, yeni çipli kimlik için çektirdiğimiz fotoğrafı e-devlet üzerinden edinebilir miyiz? Yazıcım bozulduğu için elimdeki vesikalığı taratamıyorum. Bir de o fotoğrafta hafif kirli sakal var. İlla sinek kaydı mi olmak gerekiyor? Evde de kendimiz arka plana beyaz bir kağıt koyarak foto çekilebilir miyiz?