10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@izmir ilk mülakatı olacak birine ne tavsiye edersiniz ? Nasıl çalışmalıyım ? Next kariyerin kitabını öner misiniz ?
-
@bulbasaur ben fotoyu taratmadan attım umarim problem çıkarmazlar kurumu arayıp sormakta fayda var yine de
-
@bulbasaur kardeşim hafif kirli sakalını kes evde çekil derim. arka plan çok değişik renk değilse duvarın önünde çekilsen de olur. ama ışık alan bir yerde çekilsen daha iyi olur.
-
@guycuu paint ile aç resmi ve üstte yeniden boyutlandirdan piksel i kucult sorunsuz hallolur
-
@olursaolur Fotoğrafı nereden edindiniz?
-
@olursaolur ben normal vesikalığın fotoğrafını çekip attım
-
Ben sakalı kesip,evde fotograf çekip kullanmayı düşünüyorum.
-
@yorgunisletmeci kılık kıyafet özenli olsun hocam, siz komisyon karşısındayken, arkanızdan duvara fotoğrafinizin da yer aldığı bilgileriniz yansıtılıyor
-
Bazı arkadaşların takıldığını gördüm de ihtiyacı olana faydası olur diyerek paylaşayım.
Telefonunuzdan vesikalığınızın fotoğrafını düzgün bir şekilde çekip [bu] (https://imagecompressor.com/tr/) siteye yükleyerek boyutlandırma yapabilirsiniz (alternatifleri de mevcut). Bir arkadaşımız da belirtmiş paintte de açıp yapmak mümkün fakat paint fotoğrafı da küçültüyor boyutun yanında.
Telefondan tarama işlemi yapabilen bu tip programlar da var denemedim bu da bir alternatif olabilir.
-
@lordoğlu Teşekkürler bilgilendirme için.Polo yaka standart bir t shirt ile çekerim sanırım sorun olmaz.
-
Son promosyon mülakatında arkadaşım sosyal medya hesabında olan bir fotoğrafı kesip kullanmıştı komisyon neden özensiz davrandın deyip azarlamıştı. Ben biraz dikkat etmenizi tavsiye ederim.
-
@gmsmustafa sizler gibi guzel yurekli arkadaslari gordukce umudumuz artiyo Allah razi olsun
-
@babayega çok yanlış ve saçma bir bakış açısı
-
Çalışanlar için GÖREV SÜRESİ kısmından kasıt ne süredir görev yaptığı değil mi arkadaşlar bazıları ne kadar zorunlu hizmet süresi olduğunu yazmış
-
Basvuru ciktisini alip kendimiz saklıyoruz degil mi islem tamam mi gençlerr ? Sadece online basvuru degil mi???
-
Next kariyer mi next level mi bi kitapcik vardi biri sevabina paylaşsa keske burda
-
Arkadaşlar başvuruda sorun yaşayan var mı sistem atıyor tekrar bakıyorum başvuru bilgilerini tekrardan doldurmam gerekiyor gibi duruyor
-
İki sorum var samimi olarak cevap verenlere şimdiden teşekkürler
1-) Kamu bankasında çalışan birisinin özel bankada çalışan birisinden bir farkı ikiside sözleşmeli ve iş kanununa tabi ve forumda işi olanların elendiği yönde bir söylenti dolaşıyor sizce banka çalışanları içinde bu durum geçerlimi (söylentiler çerçevesinde )
2-) Daha önce bu kurumun mülakatına giren varmı ?? Mülakat kaç dakika sürüyor ve neler soruluyor ağırlıklı olarak alan konularımj sgk ile ilgili kanunlar mı soruluyor ?
-
Fotoğraf için jpg, png, gif türü belge seçmelisiniz diyor sürekli. Ne yapmalıyım
-
@0626 hocam o kisim kesin olarak kamu gorevini mi soruyor? yani ozel sektordeki is deneyimlerini yazmayacak miyiz? ben ozel sektor is deneyimlerini yazdim.